De 5204 Vizualizari

Cea mai AMUZANTĂ metoda de EDUCARE a câinilor la care NU te-ai fi gândit

Dogshaming!

Cea mai amuzanta metoda de educare a cainilor! E deja foarte cunoscut faptul ca aproape toti cainii au o perioada in viata lor cand simt nevoia sa distruga, sa manance sau sa roada tot feluri de lucruri din jurul lor, iar asta se intampla cel mai des cu chestiile personale ale stapanilor lor.

De la pantofi, canapele, pereti si pana la… lenjerie intima, cel mai bun prieten al omului are o varietate de obiecte de stricat pentru care va fi certat si va avea ocazia sa-si arate „the puppy eyes”.

Potrivit 1music.ro,  o femeie a gasit cea mai buna si amuzanta metoda de a-si „pedepsi” patrupedul, asta dupa ce Beau i-a mancat chilotii iubitului ei. Metoda se numeste „Dogshaming” si consta in poze facute cainelui tau, alaturi de un mesaj amuzant legat de prostia pe care tocmai a facut-o. Dupa ce impreuna cu iubitul ei – au pus poza online, internetul a explodat de astfel de fotografii, care mai de care mai funny, cu tot felul de caini in diferite ipostaze… rusinoase.

Mai jos puteti „admira” o intreaga galerie foto cu „nazdravani” din toate colturile lumii, care au intrat in zona „Dogshaming”.

foto2foto3foto4foto5foto6foto7foto9foto10foto11foto 12

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X