Pentru ca multe pisicute sunt parasite prin adaposturi, in cazul in care vrem sa adoptam una dintre ele, ne gandim, poate, de la bun inceput, cam ce culoare sa aiba blanita sau ce varsta sa aiba pisica pe care o alegem.

Specialistii au analizat preferintele prealabile ale „adoptatorilor” (pentru ca ele se pot schimba in momentul in care te afii in fata animalului care asteapta sa fie adoptat de un suflet iubitor) si au concluzionat ca, aceste aspecte de care tinem cont atunci cand adoptam o pisica, ne definesc foarte bine personalitatea.

Citește și:

Asadar, potrivit thedodo.com, daca ne gandim la o pisica neagra, de la inceput acest lucru inseamna ca nu dam nici o importanta stereotipurilor. Pisicile negre nu au o reputatie prea buna – dar iubitorii de animale stiu prea bine ca, de fapt, ele sunt atat de dornice de iubire si pot oferi, la randul lor, atat de multa dragoste…

pisica neagra

Daca insa ne gandim la o pisica portocalie, inseamana doar ca suntem firi sociabile si jucause, de care oamenii se pot apropia cu usurinta. Pisicile portocalii sunt considerate fiinte adorabile, si asta este si ceea ce oamenii din jur cred despre tine – ca esti o fire volubila si comunicativa.

Citește și:

pisica portocalie

O pisica alba daca alegem suntem perceputi ca niste oameni care apreciem frumusetea, admiratori a tot ceea ce ne incojoara. Din moment ce ne plac lucrurile clasice, evident, pisica alba ne reprezinta.

pisica alba

Daca optam pentru o pisica varstnica, atunci primim doar felicitari! Pentru ca, este evidenta firea rabdatoare si lipsa fricii de a infrunta obstacolele ce apar in cale. Desi poate ti s-a ca este o adevarata provocare sa iei in ingrijire o pisica nu prea tanara, tu nu ai tinut cont de asta si ai preferat sa faci viata mai frumoasa unei feline care nu mai este la fel de energica ca in tinerete…

Corduroy

O pisicuta pui (tanara) daca ai adoptat – e clar! Nivelul tau de energie este la maximum tot timpul! Decat sa adopti o pisica matura, deja dresata, ai preferat sa optezi pentru una tinerica, dornica sa invete lucruri noi, tot timpul. Asta inseamna ca esti o persoana dragastoasa, dornica sa ofere tot ce are persoanelor din jur.

pisica tanara

Pisica sociabila spune despre tine ca esti, de asemenea, o fire extravertita, careia ii plac oamenii si iesirile in oras, asa ca nu este de mirare de ce ai ales o astfel de felina, care probabil vrea mereu sa stea pe afara. Esti carismatic, nu iti pasa de ce cred ceilalti despre tine si iubesti sa fii in centrul atentiei! Ca si pisica ta, de altfel!

pisicuta_draguta_1

Nu in ultimul rand, daca ai ales o pisica timida, poate ca si tu esti timid! Cand ti-ai intalnit pisica, ai observat cum a pasit usor inapoi, speriindu-se parca de tine? Este foarte important, insa, ca pe tine nu te-a speriat acest tip de comportament; iar asta inseamna ca stiai ca in spatele firii tematoare se ascunde o pisica ce are multa dragoste de oferit.

Setari cookie