Ce se întâmplă când o familie se destramă? Cine are de suferit? Relația dintr-un cuplu ar trebui să fie plină de iubirea, plină de prietenie, unde nimeni nu este superior, unde cei doi ar trebui să conștientizeze că sunt diferiti, dar, de multe ori, abordarea lor în ceea ce privește via­ța este diferită. Din păcate, marea iubire se pierde prin­tre valuri, iar cel mai mult au de suferit copii și, firește, animalele de companie.Ce se întâmplă când o familie se destramă? Este și cazul cățelușei Nera care a rămas fără stăpâni pentru că părinții ei au luat-o fiecare pe un alt drum. Așadar, cățelușa din rasa ciobănesc german are nevoie de o casă și de un nou prieten, care să-i ofere dragostea de care are mare nevoie.

Cel mai mult au de suferit copiii si/sau animalutele

Ce se întâmplă când o familie se destramă? ”Cand o familie se destrama, cel mai mult au de suferit copiii si/sau animalutele. Ea este Nera, ciobanesc german, varsta 1 an, vaccinata, microcipata, nu este sterilizata. Parintii ei au luat-o fiecare pe alt drum, el in cele strainataturi, ea din pacate a trebuit sa se mute cu chirie. A primit acordul noului proprietar sa-si aduca doar pisicuta. Nera a ramas in curte, este tare trista si nu prea mai vrea sa manance.

Are nevoie urgent de casa cu om bun, care sa-i ofere o curte unde sa-si consume energia, ea fiind un copil extrem de energic si un picut rebel, si evident, un adapost calduros pe timpul iernii. Un om care sa-i inteleaga nevoile, care sa stie s-o educe frumos, inca se mai poate tinerica fiind. Nu este sociabila cu alti catei.Se da numai in baza unui contract de adoptie, cu drept de vizita si nu in ultimul rand, cu obligatia de-a fi sterilizata de adoptator. Distribuiti, va rugam, are nevoie de casută !!!!Contact: 0726 071 699/0763 700 851”.