De 23392 Vizualizari

Ce se ascunde în spatele ASOCIAȚIEI PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR Kola Kariola? Marius face precizari – VIDEO

"Putem judeca inima unui om după modul în care tratează animalele" (Immanuel Kant)

Update:

Daniel Ștefan Buhai, un iubitor de animale generos, s-a oferit să ajute prin donații Asociația Kola Kariola printr-un mecanis la îndemâna oricui.

“Intenționez să donez 1€ pentru fiecare Like si Share dat la această postare despre pagina Kola kariola, Marius Chirca. Campania Like începe acum si se termină mâine 06/04/2017 la orele 13:00. Mâine după orele 13:00 o să public pe pagina mea de Facebook dovada donației la centru Kola Kariola, Marius Chirca”, a scris Daniel Ștefan pe pagina personală de socializare.

Daniel s-a ținut de cuvânt și a făcut dovada donației  pentru Asociația Kola Kariola:

“S-au adunat 252 Like si 152 share la postarea Like pentru Kola Kariola, asa cum am promis voi dona 1€ pentru fiecare Like si Share primit. Un total de 404 Like si share împreuna însemna 404€. Eu am donat 2000 lei asta însemnând peste 404 €”.

 

Ce se ascunde în spatele ASOCIAȚIEI  PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR Kola Kariola? Marius face precizari

„Încă puţin şi ajungem la 100000 like-uri. Mă întrebăm cum am reuşit să adun atâţia oameni pe o pagină fără să investesc bani în promovare. Tot singur mi-am răspuns. Am muncit, am muncit în ultimii aproape 4 ani de m-am c*cât pe mine. Am construit un adăpost pe 10000mp, am făcut campanii de sterilizare, am luptat împotriva autorităţilor atât cât am putut şi am salvat tot atât cât am putut.

Am renunţat la concedii, am renunţat la confortul din casă, am renunţat la viaţă de familie, nu m-am gândit la sănătatea mea, am alergat pe străzi zeci de mii de km, nu a contat că e ger sau caniculă, noapte sau zi, sâmbătă, duminică sau sărbătoare legală, că mi-e somn sau foame sau că pur şi simplu nu mai pot.

Recunosc că am suferit pentru că aş fi făcut şi altceva. Prietenii sau cunoştinţele plecau în concedii, vacanţe scurte sau diferite distracţii… Eu nu puteam pentru că permanent aveam casă plină de câini şi nu-i puteam lasă nesupravegheaţi. De pe urmă acestor animale am câştigat bucurie sufletească atunci când am reuşit dar în cea mai mare măsură m-am distrus psihic.
Aproape 4 ani în care am văzut suferinţă, durere, chin, moarte, sânge, aproape 4 ani ani în care am îmbătrânit cât alţii în zece. Doar familia mea ştie ce se ascunde în spatele lui Marius sau Kola. Am suferit cot la cot cu fiecare animal, am plâns, mi-am turnat pe gât câte o sticlă de whisky pentru că nu mai puteam, am ajuns să-mi tatuez pe corp animale, cuie, sârmă ghimpată, sânge, tăieturi, etc, asta pentru că tot ce-am văzut m-a marcat. Nu vreau să mă credeţi un nebun doar că fac aceste lucruri pentru că sufăr enorm pentru aceste animale.
Am făcut un video cu şalvari şi credeţi-mă, este doar o mică parte din ceea ce am făcut. Dacă puneam totul aş fi avut nevoie de zeci de ore de video. Sunt o mică parte dintre animalele salvate de mine şi vizionând aceste imagini o să realizaţi prin câte încercări mi-a trecut psihicul şi sufletul. Cea mai mare parte dintre ceea ce o să vedeţi trăiesc, unii la noi în adăpost, unii la casă lor şi unii din păcate nu au rezistat şi au murit. O dată cu moartea lor mi-a murit şi mie o parte din suflet.
Trebuie să recunosc că nu aş fi reuşit să fac nimic fără ajutorul vostru şi îi rog pe toţi cei care ne-au fost alături sub orice fel să vizioneze aceste imagini şi să aibă satisfactica sufletească pentru că au contribuit la aceste şalvari. Va mulţumesc din suflet tuturor şi va rog să ne fiţi aproape în continuare.
Eu nu mă opresc aici şi o să-mi dedic tot restul vieţii salvării animalelor. Am nevoie de voi în continuare, de mâine demarăm intens construcţiile la adăpost pentru că este departe de ceea ce îmi doresc să fie. Avem nevoie de sprijin financiar masiv şi eu va promit că o să vedeţi zilnic cum progresăm în interesul animalelor salvate şi a celor ce vor urmă să ajungă în grijă noastră.
Vizionare plăcută şi sper să nu va plictisească următorele 50 minute de imagini, a scris Marius Chircă pe pagina de socializare Kola Kariola.

5 Comentarii

 1. Pentru ceea ce faceti dumneavostra cred ca nu exista vorbe…sunteti ingerul acestor suflete nevinovate, ar trebui autoritatile sa va aloce acei bani pe care le da adaposturilor unde sunt adevarate lagare ale mortii. Trebuie sa se infiinteze acea Politie a animalelor si chiar sa intervina pe drept. Sa nu mai fie autanasiate animale care sunt sanatoase, si cu care se poate face ceva bun atat pentru copii,cat si [entru batrani, bolnavi cu handicap. Sa va ajute spre adoptie ,penru sterilizare gratuita. Iar meicii care fac eutanasieri la cerere sa fie scosi din bransa pentru totdeauna. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiiti ocrotit pentru ceea ce faceti,

 2. Stimate domn,
  Ai toata admiratia mea pentru ca esti unul dintre cei mai evoluati spiritual Oameni de care am auzit! Esti extraordinar, sa nu te schimbi! Doar sa ai grija si de sanatatea si sa lasi in viata ta sa intre o femeie la fel de frumoasa la suflet cum esti tu, ca sa iti ofere dragoste, un echilibru si o grija. Meriti sa fii fericit, ca sa mai ai de unde sa dai in continuare. Omenirea si animalele are nevoie de tine sa propovaduiesti intelepciune, dragoste neconditionata si umanitate in forma ei cea mai frumoasa.
  Multumesc ca existi si ca ai salvat atat de multe vieti!! ❤

 3. legea e prea blanda cu cei vinovati de asemenea atrocitati/ amenzile nu folosesc/ar trebui ,in loc de amenzi,sa fie obligati sa vizioneze aceste imagini iar si iar,zile si saptamani in sir,pana vor fi in stare sa inteleaga,pana isi vor asuma vina si responsabilitatea !
  multa admiratie si respect pentru Kola Kariola,cei ce se comporta ca oameni si crestini si aduc alinare si speranta pe unde trec/
  sa nu regretati timpul care trece in aceasta activitate,caci ea aduce mai multa bogatie decat orice cont bancar/este ”cutia de valori” a inimilor voastre/
  Multumiri !

 4. Domnule Marius, acum cateva zile , am primit o postare facuta de fratele meu din Germania, in care era un video cu vizita pe care ati facut-o la adapostul public din Petrosani unde locuiesc. Stiam de situatia catastrofala in care se gasesc cainii de aici, dar nu pot face nimic pentru ei. Personal am tratat si hranit multime de maidanezi, si am crescut patru caini in bloc. Iubesc enorm cainii, caii si delfinii. Promit ca saptamana viitoare ma duc la banca sa va trimit bani ca aveti mare nevoie si am vazut ca intradevar ii folositi pentru salvarea animalelor, si voi face acest lucru , luna de luna cat voi trai. Avem aici in Petrosani doua adaposturi private, dar cu conditii mizere, fara doctori, medicamente, doar niste custi in aer liber. De la adapostul public am scos trei caini, dar am platit cu chitanta pentru fiecare si nu e drept la adoptie, oare se poate face ceva si pentru acesti caini pe care i-ati vazut in ce hal sunt ???? Am jurat ca nu mai calc pe la aceste adaposturi fiindca plang intruna si sunt puternic afectata mult timp dupa aceea, va felicit ca v-ati intarit cumva sa puteti trece peste traumele provocate de atata suferinta. Va respect si va iubesc din suflet.

 5. Cătălin spune:

  Nu am mai avut atatea lacrimi în ochi, nu am mai simțit asemenea tristețe, durere, neputința si furie de când am fost obligat să mă despart de micuța me printesa. Îți mulțumesc pentru dovada ca mai exista oameni. Si sper ca, curând sa pot sa ajut cat mai mult sa poti continua ceea ce faci. Dumnezeu sa te binecuvânteze.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X