Sari la conținut
Home » Ce s-a întâmplat cu Boo, căţelul care avea 17 milioane de fani în mediul online. Stăpâna este DEVASTATĂ: „Cu cea mai profundă tristeţe…”

Ce s-a întâmplat cu Boo, căţelul care avea 17 milioane de fani în mediul online. Stăpâna este DEVASTATĂ: „Cu cea mai profundă tristeţe…”

Boo, câinele de rasă pomeranian, supranumit „cel mai drăguţ căţel din lume” a murit, la 12 ani, din cauza unor probleme cardiace. Anunţul a fost făcut chiar de stăpâna acestuia pe Facebook. Boo, câinele care avea 17 milioane de fani în mediul online s-a stins în somn. Stăpâna spune că i-a părăsit pentru a se alătura celui mai bun prieten al său, Buddy, care a murit în urmă cu un an.„Cu cea mai profundă tristeţe, am vrut să împărtăşesc faptul că Boo a murit în somn în această dimineaţă şi ne-a lăsat pentru a se alătura celui mai bun prieten al lui, Buddy”, a scris stăpâna căţelului pe Facebook.Boo s-a născut în 2006, iar după trei ani proprietara sa a decis să îi deschidă o pagină de Facebook personală. Cățelul s-a făcut repede remarcat şi datorită coafurii, pentru că, spre deosebire de câinii din rasa sa, care au părul foarte lung, acesta a fost tuns scurt arătând mai degrabă ca o jucărie de pluş.În câţiva ani, Boo a reuşit să strângă 17 milioane de oameni care îi urmăreau fotografiile, fie că era vorba despre costumaşe speciale cu care era îmbrăcat, de plimbări, de instantanee cu Boo dormind sau când se juca cu Buddy, potrivit Mediafax.