De 180 Vizualizari

Ce record a doborat „felina zburatoare”?

Printre mai multe recorduri stabilite de catre pisici, cum ar fi cea mai batrana pisica in viata, cea mai grea sau cea mai usoara, cea mai scumpa sau cea mai bogata pisica, se afla si cea mai lunga saritura a unei pisici.

Supranumita ”felina zburatoare”, pisica Alley si-a luat avant, in modul caracteristic felinelor, si a reusit sa sara de pe platforma pe alta, acoperind o lungime de 1,82 m. Evenimentul s-a petrecut la 27 octombrie 2013, in Austin, Texas, fiind ulterior inregistrat in Guinness Book of World Records 2015.

salt1

Alley este o pisica care a fost salvata de pe strazile orasului Chicago, SUA, de catre Samantha Martin. Aceasta a observat faptul ca ”pisicii de pe alee” (”alley cat” in limba engleza) ii plac sariturile, astfel a inceput sa o antreneze, ajungand dupa mai multe exercitii sa stabileasca un important record Guinness.

”Atleta” Alley alaturi de alte 14 pisici, doi sobolani albi, o marmota si un cocos numit ”Cluck Norris” sunt vedetele circului Acro-Cats infiintat in 2006 de Samantha Martin, potrivit Agerpres.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X