272 Vizualizari

CE PEDEAPSĂ MERITĂ cele DOUĂ BESTII UMANE care AU UCIS UN CAL pentru plăcerea lor bolnavă, amestecată cu alcool?

Ce pedeapsă merită cele două bestii umane care au ucis un cal pentru plăcerea lor bolnavă, amestecată cu alcool?

Un bărbat din Botoşani şi-a exploatat calul până când a murit. Doi cai înhămaţi la o căruţă au fost biciuiț, până când unul dintre ei s-a prăbuşit. Cazul a fost sezizat de poliție, iar tânărul a mințit spunând că animalului i s-a făcut rău şi nu l-a putut salva.

Un martor a făcut câteva fotografii și le-a distribuit pe o reţea de socializare, iar poliţia l-a chemat la audieri pe suspect.

Totul s-a întâmplat într-o comună din Botoşani, Truşeşti, iar un cel care a făcut pozele spune că proprietarul animalului şi-a alergat caii înhămaţi la o căruţă şi i-a biciuit pe o distanţă de câțiva kilometri, până când unul dintre animale s-a prăbuşit.

Martorul Constantin Adomnoae spune că tânărul mâna caii cu o viteză foarte mare: “Aveau viteză foarte mare. Ei erau căzuţi de pe scândură în coşul căruţei. Unul bătea calul, unul îi ţinea. În curbă, a căzut calul şi a murit. Era tot asudat, plin de apă. Nişte inconştienţi. Nu trebuiau să bată animalul aşa. L-au dezlegat şi l-au lăsat acolo. Ei erau foarte beţi, nu ştiau unul de altul. Dacă au bătut animalul în halul ăla.”

Poliţiştii au intrat şi l-au chemat pe tânăr la audieri. El motivând că animalului i s-a făcut rău şi nu l-a putut salva.

Nicoleta Federciuc, IPJ Botoşani, a întocmit dosar penal: “În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor”, potrivit stirileprotv.ro.

Tatăl bărbatului suspet neagă cele întâmplate: “L-a mănat şi s-a închegat sângele în el şi a murit. Asta a fost.”

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X