De 2652 Vizualizari

Ce măsoară 6 metri înălțime și are creierul de mărimea unei nuci?

Natura a proporționat totul încât mecanismul vieții să meargă perfect. Dar oare nu a greșit atunci când a pus într-un corp de 6 metri înălțime, un creier de mărimea unei nuci? Este vorba despre dinozaurul Stegosaurus. Din fericire, în acele vremuri, inteligența nu era primordială.

Cumpără ziarul Evenimentul Zilei din data de 2 aprilie și vei primi gratuit suplimentul Animal Zoo. În paginile sale vei găsi un top al celor mai ciudate lucruri despre animale, sfaturi medicale prețioase despre tăierea urechilor și a cozii la câini, cât și un articol-ghid pentru stăpânii a căror animăluțe așteaptă puiuți în această perioadă!

7 Comentarii

 1. ultima fraza a articolului trebuie corectata :
  ” Din fericire, în acele vremuri, precum si azi, inteligența nu era primordială.” :P

 2. Radu Nicolescu spune:

  Ponta… A, nu; Ponta are sub 2 metri sau ceva de genul asta…

 3. Menumorud spune:

  Stati asa ca inca nu au disparut. Avem noi romanii cateva exemplare in parlament. Nu au ei 6 metri, dar creierul le este proportional cu lungimea (lingime mai mica, creier mai mic, probabil cat bobul de naut). Grebla, Catalin Voicu, Calimente si inca vreo 450-490 din cei 580 de parlamentari. Sefii lor in schimb au creierul mai mare dar fara circumvolutiuni !

 4. nu poate fi decât …… Mahalache!!!!!!!

 5. taica belcu spune:

  Nici un fel de „stegosaurus” este Alina Mungiu Pippidi.

 6. creerul,ma refer la cei ce comenteaza articolul de mai sus..,.incercati sa vil testati,poate veti devenii exemplare”

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X