Sari la conținut
Home » Ce mai face patrupedul care a devenit faimos în mediul virtual? „Cheluțul cel Cheluț și-a făcut treaba”

Ce mai face patrupedul care a devenit faimos în mediul virtual? „Cheluțul cel Cheluț și-a făcut treaba”

Din cuprinsul articolului

Ce mai face patrupedul care a devenit faimos în mediul virtual? „Cheluțul cel Cheluț și-a făcut treaba”

„Cheluțul cel Cheluț și-a făcut treaba. Recorduri naționale peste recorduri”, spune Dorian Popa, stăpânul lui Cheluțu. A făcut 2.000.000 de vizualizări în 40 ore cu piesa „Inoata Chelutu”.

Cheluțu, așa cum l-a botezat artistul după ce l-a adoptat, nu a avut o viață prea frumoasă. Simpaticul cățel era numit Bruno înainte să ajungă la Dorian Popa. Acesta a fost adoptat, vindecat și instruit, ulterior fiind preluat de către cântărețul Dorian Popa. Acum, artistul face absolut orice pentru a-i asigura confortul și sănătatea simpaticului Bulldog francez.

Cățelul Cheluțu area acum parte de o viață frumoasă alături de noul său stăpâna. Ba chiar a devenit vedetă pe Youtube chiar de Ziua Internațională a Patrupedului, după ce piesa lui Dorian Popa s-a clasat pe prima poziție pe Youtube.

L-a adus de la boschetar la milionar…

„Doamne Doamne îl iubește pe Cheluțu pentru că l-a adus de la boschetar la milionar spre deosebire de tatăl lui. Am aflat că astăzi este ziua internațională a câinelui. Pură coincidență de la Doamne Doamne”, a spus Dorian Popa.