Roman Fedortsov este un pescar din Murmansk, oraş-port la Marea Barents, Rusia, o mare puţin adâncă, ce are ieşire la Oceanul Arctic. În expediţiile sale pe mare, îşi foloseşte telefonul pe post de cameră foto, pentru a strânge dovezi ale celor mai ciudate creaturi pe care le întâlneşte, creaturi despre care majoritatea oamenilor spun că sunt scoase din filmele horror. Cu toate acestea, Fedorstov nu pare să se teamă deloc atunci când pune mâna pe bizarele animale. Mai mult decât atât, vorbeşte despre ele cu un simţ al umorului foarte dezvoltat.

Citește și:

Majoritatea acestor creaturi sunt negre, ceea ce la face aproape invizibile datorită faptului că negrul nu reflectă lumina. De asemenea, roşul are acelaşi efect, întrucât nu există lumină roşie în aceste medii.

Potrivit zooland.ro, care indica drept surse pentru text – Bored Panda si Science Alert – US National Ocean and Atmospheric Administration (NOOA) explică faptul ca, „animalele negre absorb toate culorile de lumină disponibile, iar animalele roşii apar de asemenea negre, pentru că nu există lumină roşie pentru a fi reflectată iar corpurile lor absorb toate celelalte tipuri de lumină. Aşadar, animalele roşii şi negre predomină”.

Citește și:

ciud1

 

ciud2

 

ciud3

 

ciud5

 

ciud6

 

ciud7

 

ciud8

 

ciud9

 

Setari cookie