Sari la conținut
Home » Ce înseamnă când visezi un câine? La asta nu te așteptai…

Ce înseamnă când visezi un câine? La asta nu te așteptai…

Ce înseamnă când visezi un câine? „Activitatea cerebrala pe care o avem in timpul somnului este un mod involuntar al creierului nostru care ajuta subconstientul sa se elibereze de barierele din viata reala si sa analizeze posibile scenarii pe care le putem pune mai apoi in practica”.Potrivit zenivers.rosimbolul câinelui în vis ar fi si una dintre explicatiile pentru care anumite vise se indeplinesc. In somn gasim solutii la nivel mental, iar cand suntem pusi in viata reala sa executam acele scenarii ne vine mult mai usor sa o facem sau cel putin stim sa recunoastem conjuncturile favorabile pentru a putea pune practica ceea ce ne dorim sa se intample.

Ce înseamnă când visezi un câine? 

Sunt acele simboluri care pot aparea recurent in visele adultilor, dar si ale copiilor si ascund de regula anumite aspecte psihologice, dar si spirituale, in legatura cu activitatea onirica a creierului pe timpul noptii. Cainele in vis poate fi emblema prietenilor, dar si dusmanilor,  reprezentarea unei situatii favorabile sau nefavorabile a celui care viseaza.In functie de atitudinea cainelui, de infatisarea si statutul lui, acest simbol releva anumite aspecte ce sunt in stransa legatura cu evenimentele petrecute in viata reala. In afara de prieteni sau dusmani, atitudinea si infatisarea cainelui ne mai poate releva detalii importante asupra sexualitatii noastre sau asupra modului in care se desfasoara viata amoroasa.Daca animalul din visul tau este bland inseamna ca ai parte de suport si intelegere din partea prietenilor, dar daca este fioros si cu coltii scosi este foarte posibil sa ai parte de anumite certuri cu prietenii sau ei sa se intoarca impotriva ta. De asemenea, cainele mai simbolizeaza propria constiinta si chiar instinctul celui care viseaza. Daca animalul din vis te insoteste peste tot asta inseamna ca norocul este de partea ta, dar si daca te lasa la greu este posibil ca un ghinion mare sa se apropie de tine.

Ce înseamnă când visezi un câine mare sau unul mic?

Intensitatea sau efectele evenimentelor petrecute in viata ta si prevestite de simbolul cainelui in vis sunt direct proportionate cu dimensiunea animalului.Daca visezi un caine sau mai multi caini mici pe care ii ai in grija este posibil sa ai in responsabilitate niste copii mici sau niste prieteni mai mici de varsta care au nevoie de suportul tau.Când în visul tău apar caini mari exista mari sanse sa consideri ca nu poti face fata anumitor persoane care exercita o autoritate mare asupra ta, dar si frica fata niste rude mai in varsta. De asemenea, un patruped de dimensiuni mari in vis poate anunta niste situatii periculoase care te iau prin surprindere.

Dar un caine alb, negru sau galben-maro?

Culoarea cainelui are foarte mare importanta in cadrul acestui simbol,  deoarece ea este incarcata de energiile spirituale pe care cainele le poarta si de aspectele asupra carora incearca sa ne avertizeze.Potrivit sursei mentionate, dacă visezi caine alb e semn ca vei cunoaste o persoana foarte placuta in viitorul apropiat si veti avea o amicitie frumoasa. Mai mult, cainele alb poate semnifica faptul ca incepi sa te integrezi intr-un anumit colectiv si asta datorita unei persoane din cadrul acelui grup care te place foarte mult si are puterea sa ii convinga si pe ceilalti de calitatile tale.Caine negru de visezi este posibil ca unul dintre amicii tai sa iti intoarca spatele sau sa te tradeze intr-un mod la care nu te asteptai. Cainele negru mai poate simboliza si schimbarea de atitudine a partenerului fata de tine, sau chiar niste vesti mai putin placute din partea rudelor sau esti inconjurat de niste persoane rele care nu au ce cauta in anturajul tau.Caine galben-maro  poate semnifica faptul ca vei avea parte de niste castiguri financiare de care se va bucura toata familia.

Dar când visezi un câine mort? Ce îți transmite spiritul tău?

Daca visezi un caine mort asta inseamna ca spiritul tau incearca sa iti comunice ca este timpul sa trezesti amintirea anumitor evenimente sau chiar a unor persoane in sufletul tau si ca vrei sa reiei legatura cu ele. Cainele mort semnifica in acest caz un aspect al vietii noastre ce ne-a facut foarte fericiti la un moment dat, dar asupra caruia am pierdut controlul si vrem acum sa reluam contactul.Dar cazul in care cainele din visul tau este bolnav sau e pe moarte? Exista sanse mari ca un prieten sau cineva foarte apropiat sa treaca prin sabie si foc, sau prin niste evenimente din care ar putea sa nu scape cu viata.

Care sunt cele mai comune situatii in care poate aparea simbolul cainelui in vis?

Intocmim o lista a celor mai comune situatii in care poate aparea simbolul cainelui din vis tocmai datorita varietatii de situatii si atitudini in care acest animal isi poate face aparitia in visele noastre:Daca visezi un caine alb – e semn ca poti cunoaste pe cineva de care te vei indragosti sau cel putin veti avea o prietenie frumoasa!Daca te latra un câine,  e posibi sa te simti judecat si acuzat de cei dragi si ai mari suparari din aceasta cauza!Daca visezi ca te iei la tranta cu un caine care vrea sa te muste – e semn ca te simti singur impotriva tuturor, dar ai totusi curajul sa-i ataci pe cei care sunt nedrepti fata de tine!Daca visezi un caine care conduce un orb – ai parte de iubire neconditionata si de oameni care nu te judeca dupa aparente!Daca visezi mai multi caini – este posibil sa iti atragi invidie si multi dusmani in mediul profesional, dar e posibil de asemenea sa ai parte de multe reuniuni cu prieteni vechi cu care te-ai certat la un moment dat!Daca visezi ca te transformi in caine – este posibil ca ceva din atitudinea sa se fi schimbat, cel mai probabil in bine si cei din jurul tau sunt foarte multumiti de aceasta turnura. De asemenea, este posibil ca tu sa iei in considerare o schimbare de look la care te gandesti de ceva vreme, dar nu neaparat de comportament, ceea ce inseamna ca vrei sa pacalesti prin anumite aparente!Daca visezi un caine care te musca de picior – e posibil sa ai parte de anumite pierderi materiale sau vesti triste cu privire la propria sanatate!Daca admiri un caine – este posibil sa ravnesti la o anumita persoana cu care vrei sa intri intr-o relatie, dar persoana respectiva nu iti da foarte multa atentie!Daca visezi un caine roscat – este foarte posibil sa te certi cu anumite.Daca visezi un caine care este urmarit de alti caini – e semn ca te simti coplesit de responsabilitatile tale!Daca visezi ca omori un caine,  înseamnă că vei avea pagube mari in domeniul financiar si chiar inlaturarea unei persoane dragi din viata ta!