Sari la conținut
Home » Ce înseamnă când visezi câini? Învață să-ți înțelegi visele

Ce înseamnă când visezi câini? Învață să-ți înțelegi visele

Ce înseamnă când visezi câini? Învață să-ți înțelegi visele”Activitatea cerebrala pe care o avem in timpul somnului este un mod involuntar al creierului nostru care ajuta subconstientul sa se elibereze de barierele din viata reala si sa analizeze posibile scenarii pe care le putem pune mai apoi in practica”.

Asta ar fi, potrivit zenivers.ro, si una dintre explicatiile pentru care anumite vise se indeplinesc.Semnificatia viselor. Exista un inteles universal al viselor despre animale, insa fiecare dintre noi avem propria relatie cu diverse creaturi. Pentru a ne intelege visele, trebuie sa intelegem ce inseamna un animal anume pentu nou si ce iti spune instinctul ca reprezinta el in viata reala.

Cateva animale par a-si face aparitia in mod regulat. Spre exemplu, pentru ca pisicile si cainii sunt atat de importanti in viata de zi cu zi, devin importanti si in vise.

Ca regula generala, cainii reprezinta sociabilitatea, loialitatea, fidelitatea si natura masculina. Daca, animalul maraie, inseamna ca natura ta agresiva incearca sa iasa la suprafata.

 

 

Etichete: