De 264 Vizualizari

Ce face un Panda când îngrijitorii unui parc zoo din Canada îi aduc în țarc un om de zăpadă?

sursa foto - http://www.irishexaminer.com

Un urs Panda gigant din parcul zoo din Toronto a avut parte de o surpriză din partea îngrijitorilor, care i-au adus în țarc un om de zăpadă. Ceea ce a urmat a făcut deliciul internauților, înregistrarea fiind postată pe internet, relatează Daily Mail pe site-ul său, preluat de Agerpres.

Mai întâi, ursul Panda gigant Da Mao atinge omul de zăpadă cu labele, după care devine mai aventuros și încearcă să se urce pe el.

Atunci se produce o „tragedie” și omul de zăpadă rămâne fără cap, dar asta nu-l oprește pe Da Mao, care se urcă din nou pe ce a mai rămas din acesta.

Apoi continuă să-l atingă cu labele și să se joace cu el și cade de mai multe ori în zăpadă.

„Aproape că s-a făcut singur KO lovindu-se cu capul. Minunat. M-a făcut să râd în gura mare”, a scris Judith Handojo, din Ontario, într-un comentariu postat pe pagina de Facebook a instituției.

Si nu este pentru prima dată când Da Mao este vedeta unei astfel de înregistrări video. În februarie acest an, el a putut fi văzut într-o altă înregistrare jucându-se în zăpadă.

Da Mao se află la parcul zoo din Toronto din martie 2013, fiind adus din China împreună cu un alt Panda, o femelă, Er Shun.

În octombrie anul trecut, Er Shun a dat naștere unui număr de doi pui, după ce a fost inseminată artificial cu sperma colectată de la Da Mao. A fost prima dată când pui de Panda gigant s-au născut în Canada.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X