Categories: Lumea animalelor

Ce dramă! Abia acum a ieșit la iveală povestea cățelușei descoperite în zăpadă

Ce dramă! Un câine fără stăpân avut grijă de cinci pisoi abandonaţi ca de proprii ei pui, i-a protejat de frig. Povestea lor s-a viralizat pe tot continentul, iar oamenii au făcut zeci de cereri de adopţie.Ce dramă! Într-o noapte geroasă, căţeluşa Serenity, cum a fost botezată de salvatori, a fost descoperită de câțiva oameni într-un şanţ de pe marginea drumului în apropiere de Chatham, în Ontario .Serenity era acoperită de zăpadă, însă a încălzit cu trupul ei cinci pui de pisică ce erau „strânşi în jurul ei”, a declarat Myriam Armstrong, purtătoarea de cuvânt a unui adăpost pentru animale.

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii…”

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus Armstrong. Cele șase suflete au fost duşi la adăpost de animale, unde angajații au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a le salva viețile, scrie Agerpres.Cazul lor fost distribuit pe reţelele de socializare şi peste 30 de oameni s-au oferit să îi adopte, chiar înainte de sărbătorile de sfârşit de an.Circumstanţele întâlnirii între Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni rămân misterioase, însă afecţiunea căţeluşei pentru ei a rămas intactă, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.Myriam Armstrong a declarat că mai multe persoane au propus să îi adopte împreună, dacă este posibil, însă pisicuţii vor avea nevoie încă de câteva săptămâni pentru a prinde puteri, potrivit aceleași surse.Dacă va plăcut această poveste, mai jos veți găsi una asemănătoare.

O căţeluşă a acceptat la pieptul ei puiuţi din alt rasă. Uite despre ce este vorba

O căţeluşă a înduioşat angajații unei rezervații din China, prin compasiunea de care a dat dovadă. Ea a arătat că este o adevărată mamă şi a acceptat la pieptul ei puiuţi din altă specie. Patru pui de tigru au fost abandonaţi la naștere de mama lor și adoptaţi de o căţelușă, în rezervaţia Xixiakou Nature din Rongcheng, provincia Shandong.

Două tigroaice bengaleze, în vârstă de cinci ani, au adus pe lume puii, însă i-au abandonat după naştere.Citește continuarea…

Recent Posts

Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se îndreaptă spre dispariție, potrivit unui studiu…

o oră ago

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov. Braşovenii și turiștii au fost invitaţi, sâmbătă, să…

4 ore ago

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Ce le spune instinctul

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Mulţi dintre stăpânii de animale de companie, în…

4 ore ago

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

5 zile ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

6 zile ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

6 zile ago

Parteneri