Sari la conținut
Home » Ce ascund bărbații care poartă barbă! Cea mai nouă modă ascunde un secret odios. Germeni mai periculoși decât în blana unui câine

Ce ascund bărbații care poartă barbă! Cea mai nouă modă ascunde un secret odios. Germeni mai periculoși decât în blana unui câine

Ce ascund bărbații care poartă barbă! Cea mai nouă modă ascunde un secret odios. Germeni mai periculoși decât în blana unui câineBărbații cu barbă sunt foarte atrăgători, însă cercetătorii au demonstrat că în barba unui bărbat există mai multe bacterii decât în blana unui câine.

Andreas Gutzeit, profesor în cadrul Hirslanden Clinic din Elveția, a comparat mostre prelevate de la bărbați cu fire de păr și blana unor câini și au descoperit o încărcătură bacteriană semnificativ mai mare în cazul bărbaților cu barbă, potrivit lui Andreas Gutzeit, profesor în cadrul Hirslanden Clinic din Elveția.

Studiul urmărea să descopere dacă oamenii pot contacta boli de la câini în urma folosirii aceluiași aparat RMN. Multe cabinete veterinare nu au unul propriu, deci oamenii de știință au vurt să afle cât de sigur ar fi ca acestea să fie împărțite între pacienții umani și canini, potrivit Daily Mail.După ce au colectat probe de la 18 bărbați și de la 30 de câini de rase diferite, cercetătorii au ajuns la concluzia că toți bărbații testați aveau un număr mare de microbi. Pe de altă parte, doar 23 din cei 30 de câini au arătat o cantitate similară de microbi.

De asemenea, oamenii de știință au verificat și aparatul RMN atât după folosirea acestuia pentru câini, cât și pentru oameni. În urma examinării probelor, specialiștii au ajuns la concluzia că numărul de bacterii rezultate este mult mai mic după ce corpul unui câine este scanat.

 

 

Etichete: