Ce animale preferă cei trei copii ai lui William și ai lui Kate. Interviu impresionant cu micuțele altețe regale!

Este pentru prima dată când prințul William și Kate au acceptat să filmeze un moment din viața lor și a celor trei copii. Imaginile sunt făcute publice pe Twitter.

Videoclipul a fost filmat în grădina Palatului Kensington de către părinții prințișorilor George, Charlotte și Louis, scrie presa din Marea Britanie. Micuțele altețe regale  sunt la o lecție despre animale și îl întreabă tot felul de lucruri pe Sir David Attenborough, un binecunoscut specialist în studierea vieții animalelor de pe planetă.

Dialogul este extrem de simpatic și a mers la inima fiecărui englez care a urmărit filmul pe Twitter.

„Ce animal îți place?”, întreabă micuțul Louis.

Sir David răspunde: „Cred că îmi plac cel mai mult maimuțele pentru că sunt atât de distractive! Pot sări peste tot și nu mușcă. Unii o fac, dar dacă ești atent, nu. Sunt atât de amuzante și îmi plac mult. Atenție, nu puteți avea maimuțe așezate în jurul casei, pentru că acolo nu trăiesc. Locuiesc în pădure”.

Ce animale preferă cei trei copii ai lui William și Kate. Interviu impresionant cu micuțele altețe regale

„Deci, ce poți avea acasă care să-ți placă? Ce ai alege – un cățeluș sau un pisoi?”

Sir David: „Este o întrebare foarte dificilă … cred că aș merge după un cățeluș”.

Urmează un dialog cu prințul George, fiul cel mare al cuplului William-Kate.

Despre gorile și păianjeni

Sir David răspunde: „Să sperăm că nu vor exista animale care să dispară. Există o mulțime de lucruri pe care le putem face atunci când animalele sunt în pericol de dispariție. Îi putem proteja. Acum aproximativ 40 de ani eram cu niște gorile de munte în centrul Africii. Gorilele de munte erau atunci foarte, foarte rare – au rămas doar două sute cincizeci. Am arătat fotografii cu ele la televizor din întreaga lume și oamenii s-au gândit cât de groaznic ar fi dacă acestea ar dispărea. Așa că au donat mulți bani și o mulțime de oameni au venit să ajute și acum sunt peste o mie de oameni. Deci, puteți să salvați un animal dacă doriți și să vă gândiți la el. Oamenii din întreaga lume fac asta pentru că animalele sunt atât de prețioase. Să sperăm că nu vor mai exista altele care să dispară.

Prințesa Charlotte are și ea de pus o întrebare pentru David Attenborough.

„Bună ziua David Attenborough, îmi plac păianjenii, ție îți plac și păianjenii?

Sir David răspunde: „Iubesc păianjenii, mă bucur atât de mult că îți plac! Cred că sunt lucruri minunate. De ce oamenii sunt atât de înspăimântați de ei?

„Cred că este pentru că au de fapt opt ​​picioare, care sunt mult mai multe decât la noi”, răspunde Charlotte.

Sir David: „Dacă ai opt picioare, poți să te miști în orice direcție, astfel încât să nu poți fi sigur niciodată pe ce cale va merge păianjenul. Deci oamenilor nu le plac picioarele acelea păroase. Dar păianjenii sunt atât de isteți! Ați încercat vreodată să urmăriți unul construindu-și casa? Asta este extraordinar. Cum face această rețea circulară ca aceea atașată copacilor de ambele părți sau bucăți de vegetație. Cum o fac? Încercați să urmăriți și să vedeți cum o fac. Este minunat!”.

Micuțele altețe regale se alătură prin această lecție filmată unei serii de vedete – printre care David Beckham, Billie Eilish și Dame Judi Dench – care l-au chestionat pe Sir David (foto), iar videoclipul distribuit pe Twitter s-a produs cu puțin timp înainte de lansarea filmului lui Sir David Attenborough „A Life on This Planet”, care va avea loc azi, 4 octombrie, pe Netflix.

Surpriza cea mare pentru copii a venit de la cercetătorul naturii. El i-a arătat prințului George, în vârstă de șapte ani, un dinte de la un rechin gigant dispărut, care a trăit acum 23 de milioane de ani, pe care îl găsise într-o vacanță petrecută cu familia în Malta, la sfârșitul anilor 1960, scrie DailyMail.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da