Sari la conținut
Home » Ce a pățit un bărbat după ce și-a ABUZAT câinele. ”Nu avem timp de pierdut…”

Ce a pățit un bărbat după ce și-a ABUZAT câinele. ”Nu avem timp de pierdut…”

Ce a pățit un bărbat după ce și-a ABUZAT câinele. ”Nu avem timp de pierdut…”În China, specia canină a fost scoasă de pe lista animalelor ce pot fi crescute pentru consum uman. Astfel, din ce în ce mai multi oameni care nu pot sau nu vor să muncească, caută acces rapid la numerar pentru a-și asigura un venit.

Printre aceștia se numără și un bărbat din orașul Chengdu, China, care s-a filmat în timp ce își abuza câinele, cu scopul de a face bani din vânzarea clipului.

Apărătorii pentru drepturile animalelor l-au găsit pe bărbat, iar pentru fapta sa a plătit dur.  Activiștii l-au dezbrăcat în pielea goală în plină stradă, apoi l-au bătut cu un bâtă și l-au tras de păr, scrie cri.cn.

Apărătorii animalelor prezenți la fața locului au arborat și un banner cu mesajul: ”Nu avem timp de pierdut, cerem o lege pentru drepturile animalelor”.

Aceeași sursă notează că, deși în China nu a fost adoptată o lege pentru protecția animalelor, bărbatul a ajuns pe mâna autorităților. Chiar dacă au mare dreptate, atacatorii ar putea avea și ei de suferit în urma acțiunii lor.