CAZUL lor a ULUIT o lume întreagă! Cum au devenit un câine și o raţă INSEPARABILI! Relațiile inter perspective nu sunt doar despre lupta pentru supraviețuire. Uneori animalele formează cele mai neobișnuite prietenii, iar această poveste este o dovadă perfectă că unele specii, deși sunt diferite, se înțeleg perfect.

Max, un câine din rasa husky, a fost adoptat de o familie din Minnesota ând avea cinci ani. El a devenit rapid prieten cu Sasha, un alt Husky pe care îl aveau la vremea respectivă salvatorii lui. Cu toate acestea, pentru că era bătrână, Sasha a murit și a lăsat un gol de singurătate în inima lui Max. Un gol care a fost imediat umplut de o rață, pe nume Quackers.
„Max nu avea priteni și stătea toată ziua lângă mine. După ce s-a împrietenit cu raţa, cei doi au devenit inseparabili. Cei doi dorm împreună, mănâncă împreună și se plimbă împreună. Tot ce fac, fac împreună”, a declarat Patrick Riley, stăpânul câinelui.

Citește și:

Localnicii spun că a devenit o imagine obișnuită să-l vadă pe câinele de 12 ani împreună cu raţa.

„Oamenii se opresc să-i privească tot timpul. Uneori traficul se blochează, din cauza șoferilor care se oprec pentru a le face fotografii”, potrivit boredpanda.com.

Setari cookie