De 1557 Vizualizari

CAZ TULBURĂTOR în București! O femeie ținea 41 de pisici închise într-o bucătărie, fără lumină. Ce s-a întâmplat cu bietele feline

CAZ TULBURĂTOR în București! O femeie ținea 41 de pisici închise într-o bucătărie, fără lumină

O femeie ţinea “din milă” 41 de pisici într-o bucătărie înghesuită şi întunecată. Cazul a intrat în atenţia poliţiei animalelor.

Bietele fiinţe ajunse într-o situaţie deplorabil au fost salvate de autorităţi. Slăbite şi înfometate multe dintre ele s-au speriat îngrozitor când salvatorii le-au scos la lumină.

Potrivit stirileprotv.ro, pisicile erau ţinute de femeie la limita supravieturii, în beznă totală, într-o bucătărie foarte mică. În momentul în care cei de la protecţia animalelor au ajuns la fața locului şi au aprins lumina, pisicile au devenit agresive.

Răzvan Popa, Poliția Locală: “A fost nevoie de 2 săptămâni ca toate animelele să fie scoase din respectiva bucătărie şi să fie duse la un cabinet veteriunar unde au fost sterilizate şi urmează să fie date spre adopţie.”

Cum au descoperit autoritățile acest caz tulburător? Datorită vecinilor care au făcut mai multe sesizări din cauza mirosului insuportabil. Chiar dacă fapta ei este gravă, proprietara apartamentului a primit doar un avertisment.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X