3387 Vizualizari

CAZ ȘOCANT! PATRU ani a supraviețuit TOM, legat de un copac!

Caz șocant! Patru ani a supraviețuit Tom, legat de un copac! Abia mai respira când a fost găsit de cei de la protecția animalelor.

El este Tom, cățelul care și-a petrecut primii patru ani din viață legat de un copac. Cât timp a fost animalul de companie al lui Alabama, vietatea nu a primit suficientă hrană și apă, ​din acest motiv, Tom nu a ajuns la o greutate considerată optima pentru rasa lui.

Din fericire, cei de la protecția animalelor au auzit de situația lui ​Tom​. În urma cercetarilor au confiscat cățelul și l-au dus într-un centru de adopție din Minnesota, de unde  a fost adoptat de o persoană iubitoare de animale.

“Am fost atras de el din prima clipă, era singurul câine dintre toți care nu lătra”, a mărturisit noul “părinte” al lui Tom.

Tom a fost internat la o clinică veterinară unde i s-au acordat toate îngrijiorile posibile. Cu toate acestea, astăzi cântăresște aproape 70 de kg, și este un câine fericit!

 

Sursă: boredpanda.com

ALTE ȘTIRI SIMILARE

Povestea lui TEY

Cainele a fost pana la urma adoptat….si va locui la manastire

sursa foto - http://radioiasi.ro
ȘOCANT! Povestea lui Panda, cățelul care a SFIDAT MOARTEA și a rămas loial parteneri sale – VIDEO

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X