Focusprimatv a prezentat încă un caz şocant de abuz asupra unui animal, petrecut în apropierea Capitalei! O persoană din Chiajna a mutilat o căţeluşă, aceasta din urmă ajungând în stare de şoc pe mâna unor medici veterinari din cadrul unei organizaţii non-guvernamentale. Iniţial, doctorii au luat în calcul eutanasierea căţeluşei. Însă, în cele din urmă, a fost operată (i s-a amputat un picior) şi, printr-o minune, a început să mănânce şi să bea apă.

Citește și:

O cheamă „Spiritul Mamei Pământ”Cel care a mutilat-o, obişnuieşte să facă rău animalelor. A mai maltratat şi alţi trei căţei, care…au murit până la urmă.. Poliţia a deschis o anchetă, iar cei de la medicina legală au strâns probe. Salvatorii căţeluşei din rasa ciobănesc german speră ca omul capabil de asemenea grozăvii să fie identificat.http://focusprimatv.ro/caz-socant-in-apropierea-capitalei-o-persoana-din-chiajna-a-mutilat-o-catelusa-animalul-a-ajuns-in-stare-de-soc-pe-mana-unor-medici-veterinari/

Citește și:

Publicată de MDPA Miscarea Dreptate pentru Animale pe Marţi, 7 februarie 2017

După ce a fost operată, le-a lins mâna medicilor şi asistenţilor. A fost momentul în care aceştia s-au emoţionat până la lacrimi. Se aşteptau să devină un câine agresiv, având în vedere chinurile prin care a trecut. Însă nu a fost deloc aşa. Este blândă cu toţi cei care trec pragul clinicii.

Are în jur de opt ani şi este un ciobănesc german pur.

Acum o cheamă „Spiritul Mamei Pământ”, iar toţi angajaţii clinicii o iubesc.

Când îşi va reveni complet, va fi dată spre adopţie.

sursa foto – https://www.facebook.com/DogRescueShelter/

Cel care a mutilat-o, obişnuieşte să facă rău animalelor. A mai maltratat şi alţi trei căţei, care…au murit până la urmă.. Poliţia a deschis o anchetă, iar cei de la medicina legală au strâns probe. Salvatorii căţeluşei din rasa ciobănesc german speră ca omul capabil de asemenea grozăvii să fie identificat. Însă, chiar şi aşa, dacă va fi prins, va scăpa numai cu o amendă.

Legea care prevede închisoare între 2 şi 7 ani pentru cei care maltratează animalele zace în Parlament. A fost adoptată tacit de Senat şi ar trebui să ajungă la Camera Deputaţilor.

În România anului 2017, cei mai mulţi oameni schingiuiesc şi bat animalele pentru distracţie.

Potrivit statisticilor, aproximativ şase cazuri de maltratare a animalelor au loc în fiecare zi în ţara noastră!, arată sursa citată.

P.S. Despre povestea cățelușei noastre a relatat și presa internațională.

DOG BRUTALLY TORTURED IN ROMANIA – 'The BUTCHER of BUCHAREST'

RoCazul lui Spirit a atras atentia si presei straine. Cruzimea la care a fost supusa a intrigat mai multe posturi TV si ziare din UK. Imaginile cainelui torturat, macelarit de viu au facut inconjurul internetului. Mii de oameni si-au arata indignarea fata de acest oribil caz de tortura, mai ales ca nu este singular. Alti catei au fost ucisi de aceeasi mana criminala. IAPWA (International Aid for the Protection and Welfare of Animals) s-a alaturat echipei Dog Rescue Romania pentru a sprijini acest caz, iar cei de la Green World Tv au facut un reportaj despre aceste cazuri. Spirit, cat si multe astfel de cazuri arata trista situatie din Romania, in care abuzurile fata de animale se intampla zilnic, legile de protectie a animalelor sunt precare, protectia si bunastarea animalelor aproape inexistenta.Multumim Green World TV, Anneka Svenska,Tom Ross si celor de la International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA)!EnSpirit's case has got attention from foreign media.The cruelty of this case intrigued several TV stations and newspapers in the UK. Images with a dog tortured, butchered alive were everywhere across the Internet. Thousands of people showed their disgust and anger for this horrible case of torture, especially as it is not the first!!!Other dogs were killed by the same criminal hand!!!IAPWA (International Aid for the Protection and Welfare of Animals) has joined Dog Rescue Romania to support this event and those from Green World TV did a story on these cases.Spirit, and many such cases shows the world the very sad situation in Romania where abuse against animals happens daily and animal protection laws are precarious, protection and welfare of animals almost nonexistent.Thank you Green World TV, Anneka Svenska,Tom Ross si celor de la International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA)!

Publicată de Dog Rescue Romania pe Marţi, 7 februarie 2017

Setari cookie