De 2518 Vizualizari

Cățelușa mutilată se simte mai bine. VIER PFOTEN a depus plângere la Poliție| FOTO

Cățelușa mutilată Grivița a fost transportată astăzi de VIER PFOTEN de la clinica Ortovet la Adăpostul Speranța din Popești Leordeni, unde și-a luat în primire noua ei căsuță galbenă, amplasată într-o rezervă specială. În ciuda traumei suferite și a gravității cazului, Grivița are un tonus bun, iar evoluția stării ei de sănătate este satisfăcătoare.

Ea poate să mănance singură hrană umedă, vine la mângâiat și dă din coadă când este chemată. Peste o săptămână, ea va fi dusă la un nou control medical, iar peste două săptămâni va fi supusă unei noi operații pentru eliberarea căilor respiratorii, astfel încat Grivița să poată respira și pe nas, nu numai pe gură. Cățelușa maidaneză a fost preluată de VIER PFOTEN la mijlocul săptămânii trecute de pe o stradă de lîngă Gara de Nord, București, după ce, în urma unei lovituri puternice, a rămas fără maxilarul superior.

 

Ea a fost operată vineri la clinica Ortovet din Capitală, de catre o echipă mixtă formată din veterinarii clinicii și ai VIER PFOTEN. Aceștia au curățat rănile maxilarului superior, au fixat mandibula fracturată și au stabilizat starea animalului. Impresionați de cazul Griviței, numeroși iubitori de animale din țară și străinătate ne-au transmis dorința de a-i oferi un cămin. VIER PFOTEN mulțumește tuturor pentru interesul și implicarea în acest caz, precizând totuși că animalul va putea fi adoptat numai după ce va fi complet refăcut în urma intervențiilor chirurgicale și în urma unei decizii luate de medicii veterinari care s-au ocupat de caz.

_DSC0622

VIER PFOTEN a depus deja un denunț la Poliția Capitalei pentru identificarea și prinderea autorului acestui oribil atac. Organizația face un nou apel către forțele de poliție din întreaga țară să intervină prompt în rezolvarea rapidă a acestor cazuri, pentru a descuraja valul de violențe împotriva câinilor străzii._DSC0655

_DSC0696

_DSC0680

_DSC0694

Tags:

Un singur comentariu

  1. Cristina spune:

    Acest catel nu a fost lovit de nimeni.A fost accidentat de tren.
    Il cunosc de 2-3 ani, pentru ca a stat o perioada la Revizia Grivita.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X