727 Vizualizari

Un CĂȚEL buclucaș a perturbat traficul aerian la Tokyo. Motivul este INCREDIBIL

Un cățel care urma să fie transportat în cala unui avion al Japan Airlines, programat să decoleze luni dimineață de pe aeroportul Haneda, din Tokyo, a reușit să scape înainte de a fi urcat în avion, provocând închiderea temporară a unei piste și afectând în total 14 zboruri, relatează agenția de știri Kyodo.

Câinele din rasa caniche fusese plasat într-un coș special, dar atunci când personalul JAL a încercat să-l încarce în avionul care urma să decoleze spre Naha, animalul a scăpat și a fugit pe pistă. Potrivit autorităților, incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 08.50.

Cățelul a agitat spiritele și a reușit să închidă una dintre cele patru piste ale aeroportului de două ori, timp de șase minute, dând peste cap orarul de zboruri, decolările și aterizările fiind întârziate.

Caniche-ul a fost prins într-un final, după 40 de minute! Se pare că operațiunea de prindere a fost grea, zglobiul cățel reușind să pună pe jar autoritățile aeroportuare.

Japan Airlines a anunțat că va ancheta incidentul, să vadă dacă procesul de îmbarcare a fost făcut corespunzător.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X