De 2412 Vizualizari

Cat te poate costa o pisica de rasa?

Ashera poate costa peste 125.000 de dolari, fiind cea mai scumpa pisica din lume. Cei care vor sa achizitioneze un exemplar trebuie sa il comande cu aproape un an inainte.

Pana la 50.000 de dolari? Sau si mai mult?

”Cand cumperi un animal de companie, trebuie sa ai intotdeauna calculele facute. Sunt multe lucuri care trebuie luate in considerare, precum costurile de veterinar, intretinerea animalului, mancare etc. Cand vine vorba despre cumpararea unei pisici, lucrurile devin din ce in ce mai scumpe”, afirma cei de la Ziarul Financiar, care au  alcatuit o lista cu cele mai scumpe pisici pe care le poti cumpara (a fost luat in calcul doar costul de achizitie, nu si cat costa intretinerea felinei respective)!

Potrivit sursei mentionate, Scottish Fold este o rasa de pisici, al carei nume vine de la originile sale – Scotia, dar si de la forma urechilor, care par sa fie indoite. Aceasta rasa costa intre 200 si 3.000 de dolari.

Scottish Fold

Scottish Fold

British Shorthair se intelege bine cu toti membri familiei, dar nu ii place in mod deosebit sa fie tinuta. Aceasta rasa poate costa undeva intre 800 si 1.500 de dolari.

British Shorthair

British Shorthair

Toyger este pisica ce seamana cu un tigru. Costurile pornesc de la 500 de dolari si pot ajunge pana la 2.000 de dolari.

Toyger

Toyger

California Spangled se poate cumpara cu sume ce pornesc de la 800 de dolari si pot ajunge pana la 2.500 de dolari.

California Spangled

California Spangled

Russian Blue este o rasa binecunoscuta pentru culoarea blanii, un argintiu inchis care seamana cu albastru. Aceasta rasa poate costa intre 400 si 3.000 de dolari.

Russian Blue

Russian Blue

Sphynx-ul nu este in totalitate fara par, chiar daca lipseste blana. Costul se ridica intre 600 si 3.000 de dolari.

Sphynx

Sphynx

Peterbald, cele musculoase si cu un cap ascutit, cu urechi mari. Preturile pornesc de la 1.200 de dolari si pot ajunge pana la 5.000 de dolari.

Peterbald

Peterbald

Persanele au si ele preturile destul de piperate, pornind de la 550 de dolari si putand ajunge pana la 5.500 de dolari.

Persana

Persana

O Bengaleza poate costa intre 1.000 de dolari si … 25.000 de dolari.

Bengaleza

Bengaleza

Savannah – este o incrucisare intre Siameza si Serval, intre o pisica africana salbatica si o pisica domestica. Preturile pornesc de la 1.500 de dolari si pot urca pana la 50.000 de dolari.

Savannah

Savannah

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X