De 1691 Vizualizari

Să mai și râdem! Cât primește un câine, astăzi, dacă participă la protest?

sursa foto - http://www.romanialibera.ro

După gafa de săptămâna trecută, când s-a lansat ideea la Antena 3 că protestatarii sunt plătiţi de Soros pentru ca aceştia să iasă cu proprii copii şi câini în stradă pentru anumte sume de bani, respectiv 50 şi 30 de lei, pe internet s-a declanşat o avalanşă de idei şi de propuneri, având în vedere noul protest organizat astăzi, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

Lucian Mîndruţă a venit cu nişte propuneri concrete, postate pe pagina sa de Facebook:

“Tarifele şi opţionalele pentru participarea cu câini la mitingurile de azi: Câine simplu, rasa maidanez: 40 de lei. Câine de rasă: – minus 10 lei, că nu încurajăm rasismul şi elitismul. Excepţii: Dog German: + 30 de lei. Dacă merge încet, Pas cu Pas, + 20 de lei. Chuahua, canis pitic, pekinez: minus 20 lei, pentru că domnul Soros îi consideră mărunţiş”, notează jurnalistul.

“În plus, faţă de toate acestea, se plătesc următoarele sporuri: Lătrat: 20 de lei în Piaţa Universităţii, 50 la Guvern; Schelălăit: 30 de lei, doar la Avocatul Poporului; Mârâit: 10 lei, prin faţa pe la CAN. Pentru a se evita impostorii, banii se dau doar după ce proprietarul dovedeşte că are pe facebook poze cu câinele mai vechi de 2 săptămâni.

Domnul Soros ne roagă să dăm mai departe prezentul mercurial, ca să poată să-şi facă o previziune de buget. Mulţumim!”, încheie în notă proprie de umor, Lucian Mîndruţă.

2 Comentarii

  1. Ion de la Alexandria spune:

    Nu m-asa mira daca Multi antenisti ar lua asta in serios. Precis vor povesti acasa si la alti confrati ca intr-adevar si cainii sunt platiti. La cata minte au antenistii, ar fi ceva normal. Asa ca , va rag, nu mai dati astfel de „stiri hotnews, ca n-ar fi exclus ca Multi sa o ia in serios. Sau este asta chiar intentia voastra?

  2. Nae Girimea spune:

    Inca o manipulare,cand a trebuit,nu s-a ieșit în stradă, acum, că vor „Băieții”,ieșim în masă, printre altele este vorba de grațierea oamenilor cu boli în faze terminale, adică pe moarte, însă noi vrem ca ei să moară închiși, popor cu inimă mare, mai facem și mișto, când ne vom da seam cum am fost lucrați, va fi tirziu și scopul băieților atins…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X