Cât de mult a muncit o iubitoare de animale pentru o poză perfectă de familie! După multe ore de muncă și multe ratări, o femeie a reușit să unească cele 17 animale de companie pentru a realiza „fotografia de familie” perfectă.

Animalele de companie sunt niște prieteni minunați ai oamenilor, iar recent, o femeie a făcut ceva aproape imposibil, obținând într-un singur cadru, fotografia perfectă cu toate cele 17 animale de companie ale sale.

Cât de mult a muncit o iubitoare de animale pentru o poză perfectă de familie

Potrivit Daily Mail, Kathy Smith, în vârstă de 30 de ani, din Corwen, Țara Galilor, a reușit să-i facă pe cei 17 prietenii necuvântători să stea nemișcați pe o canapea și să privească fix spre aparatul foto.

În cele din urmă, Kathy a reușit să facă fotografia mult dorită după ce a mituit toate animalele de companie cu plăcinte.

Femeia a spus că și-a dorit nespus de mult să-și adune toate animalele de companie într-un singură imagine de foarte mult timp, dar a eșuat în încercările sale anterioare, deoarece unele dintre ele, cele mai încăpățânate, ieșeau întotdeauna din cadru.

„Am fost atât de încântat când mi-am dat seama că am surprins acest film. Este ca o mică fotografie de familie. Îmi plac atât de mult animalele de companie, așa că am fost foarte fericită când am reușit să le fac pe toate să stea nemișcate- în ciuda faptului că nu a fost chiar ușor să fac asta ”, spunea Kathy.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da