De 488 Vizualizari

CÂȘTIGĂTOR “Miau, Miau, Foto!”: Uite cine a câștigat cel mai RÂVNIT PREMIU al concursului FOTO al felinelor organizat de Animal Zoo

CÂȘTIGĂTORUL “Miau, Miau, Foto!”: În urma voturilor, marele câștigător este Mausi. El a strâns un total de peste o mie de voturi, fiind astfel cel mai votat.

Locul 2 a fost revendicat de catre Buratino

Locul 3 a fost câștigat de către Tomiță

Finala show-ului în care cei mai frumoși pisoi au dat tonul unei super competiții le-a oferit iubitorilor de animale momente magice, pline de bucurie, emotie și energie.

Concursul foto Miau, Miau, Foto!, de pe animalzoo.ro/miaufoto/, s-a încheiat. Prin faţa juriului, compus din arbitri EVZ , s-au întrecut concurenți ce au încărcat nenumărate fotografii, acumulând împreună sute de voturi pe site-ul animalzoo.ro si de pe resul site-urile noastre (evz.rodoctorulzilei.roevzmonden.ro).

Așadar, din fotografiile postat de stăpânii lor au fost selectate cele mai votate din secțiunea www.animalzoo.ro, votul fiind exprimat de către public, jurizarea făcându-se de către juriul specialist din redacția noastră.

Pisicuța căștigătoare devine imaginea/mascota site-ului AnimalZoo.ro timp de 1 lună, anume: imaginea pisoiului câștigător va fi folosită în Newsletter-ul  și în bannere care promovează site-ulanimalzoo.ro,  publicarea unui articol pe site-ul AnimalZoo.ro despre felina câștigătoare, fotografia animăluțului câștigător o să fie imaginea de copertă a Facebook-ului oficial AnimalZoo.ro timp de 1 săptămână.

Un singur comentariu

  1. Lacey Chambert spune:

    Totusi chiar daca nu am chastigat a fost bine

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X