De 289 Vizualizari

Câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Germania – „Super-vaca” Madame

O vacă din rasa Holstein pe nume Madame a fost desemnată câștigătoarea unui concurs de frumusețe dedicat bovinelor din landurile Saxonia inferioară și Saxonia, informează DPA, preluata de Agerpres. Exemplarul bălțat a fost desemnat învingător dintr-un total de 169 de animale înscrise în concurs.

Madame a fost apreciată în mod deosebit de juriu, printre calitățile care i-au adus premiul întâi numărându-se ugerul bine proporționat și poziționat, picioarele solide și pelvisul larg. Ea a fost catalogată drept o „super-vacă” de unul dintre jurați, Roger Frossard, potrivit sursei citate.

Peste 1.500 de spectatori au participat la cea de-a 44-a ediție a concursului de frumusețe pentru bovine desfășurat în orașul Verden din nordul Germaniei.

„Muncim zi și noapte pentru vacă”, a declarat printre lacrimi mândrul proprietar al lui Madame, Henrik Wille. „Ne petrecem tot anul pregătindu-ne pentru această zi”, a adăugat el.

Wille este și proprietarul câștigătoarei de anul trecut – o vacă pe nume Lady Gaga, multipremiată la concursurile recente. Însă, aceasta a născut recent un vițel și nu mai putut participa la competiția din acest an, au declarat organizatorii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X