De 249 Vizualizari

Casa fondatorului revistei Playboy, de vanzare!

Proprietatea include trei cladiri - printre care una care adaposteste animale si pasari, dar si un cimitir pentru animalele de companie

Celebra casa a fondatorului revistei Playboy, Hugh Hefner, care a gazduit multe petreceri, este de vanzare pentru 200 de milioane de dolari, potrivit site-ului american TMZ, preluat de Agerpres.

Playboy Enterprises a pus imobilul in vanzare la acest pret, dar site-ul specializat in celebritati, care citeaza agenti imobiliari din Holmby Hills, din apropiere de Beverly Hills, Los Angeles, estimeaza mai degraba vila la un pret cuprins intre 80 si 90 de milioane de euro, relateaza France Presse.

Potentialii cumparatori pot vizita casa, cu o singura exceptie: camera lui Hugh Hefner, pe care cumparatorul casei va trebui sa-l lase sa locuiasca acolo pana la moartea sa.

Revista Forbes a descris stilul arhitectural al imobilului ca gotic/Tudor. Proprietatea include trei cladiri care adapostesc animale si pasari, cladiri de locuit, un cimitir pentru animalele de companie, un teren de tenis, o cascada, o piscina si un teren de baschet.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X