Sari la conținut
Home » Când vine vorba despre cățeii ei, Miley Cyrus nu se uită la bani. Cadou FABULOS făcut de vedetă, patrupedelor sale

Când vine vorba despre cățeii ei, Miley Cyrus nu se uită la bani. Cadou FABULOS făcut de vedetă, patrupedelor sale

Vedeta pink-punk Miley Cyrus a cheltuit 405.000 de dolari pe trei maşini, dintre care una a fost achiziţionată special pentru plimbarea celor cinci căţei ai săi, Happy, Bean, Floyd, Mary Jane şi Penny Lane, conform publicaţiei britanice Daily Star, informează Agerpres.

„Săptămâna trecută a cumpărat un Maserati Quattroporte alb şi un Porsche Cayenne roşu pentru ea, dar a cheltuit şi 162.000 de dolari pe un Range Rover Sport. Câinii nu au voie în celelalte maşini ale ei, dar ei practic dispun de acest Range Rover. Căţeii sunt liberi să sară de colo-colo, să roadă şi să zgârâie şi au şi păturile lor puse în această maşină, iar Miley chiar a glumit spunând că dacă moare, le lasă câinilor prin testament această maşină’, a declarat o sursă citată de publicaţia Daily Star.

Miley – care recent a rupt logodna cu actorul Liam Hemsworth (‘The Hunger Games’) – îşi iubeşte atât de mult căţeii încât i-a pretins acestuia semnarea unui contract prenupţial prin care să se precizeze că în caz de divorţ căţeii rămân în custodia ei. De asemenea, acum că este singură, Miley îi lasă pe căţei să doarmă cu ea în pat în fiecare noapte.

 În ceea ce o priveşte, rebela Miley ia lecţii de mers pe motocicletă şi doreşte să-şi cumpere o adevărată ‘flotă’ de Harley-uri, în pofida opoziţiei mamei sale şi a managerului său.sursa:romaniatv.net

Etichete: