De 1158 Vizualizari

Când stăpânul nu-i acasă, pisica dă FOC LA CASĂ | FOTO

Silvana Chiujdea

O familie din Marea Britanie s-a trezit cu casa în flăcări, după ce pisica lor a pornit plita electrică. Stăpânul pisicii era plecat la Londra, iar în acea zi nefastă familia nu activase alarma de incendiu.

Potrivit Daily Mail, cea care a dat foc la casă a fost chiar de Bubba, mâţa de 12 ani a familiei McCusker. Stăpâna pisicii şi-a dat seama că a luat foc casa atunci când fumul a invadat dormitorul locuinţei sale din Telford.

Ea şi fiul său au fost salvaţi de pompieri şi duşi la spital pentru a fi trataţi de intoxicaţie cu fum.

 

După stingerea incendiului, recuperarea pisicii şi investigaţii s-a ajuns la concluzia că pisica a suferit un atac de epilepsie, în timp ce dormea şi a apăsat pe butonul plitei electrice.

Trei autospeciale cu apă şi 15 pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

În timp ce stăpânii ei erau scoşi din casa în flăcări, pisica privea calmă, ce se întâmplă, cocoţată pe un gard de peste drum.

„Nu se poate spune ce a fost la gura mea, în acele momente”, povesteşte stăpâna.

În cele din urmă, deşi pagubele provocate de foc au fost serioase, bucătăria fiind complet distrusă, stăpânii pisicii sunt mulţumiţi că Bubba e teafără.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X