Când animalul tău de companie se întinde în tot patul! Cu siguranță acesta nu mai este patul tău.  Câinii care se furișează în pat atunci când stăpânii nu sunt atenți, dovedesc că sunt super haioși!Când animalul tău de companie se întinde în tot patul! Dacă ai un animal de companie, probabil îl lași să doarmă oriunde, inclusiv alături de tine, în pat. Totusi, ar trebui să încetezi cu acest obicei. O companie braziliană a inventat patul care are un compartiment special creat special pentru vietățile care îți fac viața mai frumoasă zi de zi. Ideea ingenioasa care a prins deja in America de Sud și se pregătește să ajungă oriunde în lume.Aveți fotografii drăguțe de câine-dormit în pat? Postați-le pe propriul cont de socializare sau votați-l pe preferatul dvs. de mai jos!

Sursă foto: boredpanda.comDacă va plăcut acest articol, noi vă recomandam unul si mai interesant.GREȘELI MAJORE pe care le fac stăpânii de animale! Ai un prieten necuântător? Învaţă cât mai multe lucuri despre el, cum ar fi: nu îl bate niciodată, oferă-i înţelegere şi spaţiu personal.

GREȘELI MAJORE pe care le fac stăpânii de animale! Iată ce greşeli nu trebuie să faci când ai un animăluţ de companie, potrivit Realsimple.com.1. Să cumperi spontan un animal: căţelul din vitrină e un dulce, dar poate nu se potriveşte nevoilor tale sau ale familiei.Soluţie: Informează-te înainte să aduci acasă un animal. Fiecare câine sau pisică are nevoile ei, iar unele dintre ele sunt specifice rasei. Terrierilor le place să sape, dog-ul african fără păr e un explorator.Citește continuarea…