Sari la conținut
Home » Campanie de sterilizare la sfârșit de săptămână în Ferentari

Campanie de sterilizare la sfârșit de săptămână în Ferentari

Campanie de sterilizare la sfârșit de săptămână în Ferentari. În acest sfârșit de săptămână poți steriliza și microcipare GRATUIT câinele de rasă comună lângă Centrul de Informare pentru Cetățeni al Primăriei Capitalei din Calea Ferentari nr. 72, sector 5, informeaza ASPA București.
Clinica veterinară mobilă Hands and Paws Vet sterilizează aici în zilele de sâmbătă, 10 februarie și duminică, 11 februarie. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la numărul de telefon 0743.204.942, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-16:00.
Campanie de sterilizare și microcipare gratuita
Celelalte date când se vor efectua sterilizări în luna februarie sunt: 17-18 februarie – Str. Răsadniței nr. 59, sector 6 și 24-25 februarie – la aceași locație din Calea Ferentari nr. 72, sector 5.
Menționăm că legislația prevede obligativitatea sterilizare, microciparea și asiburarea bunăstări animalelor de companie. Trebuie să faci aceste lucruri pentru a evita să fii sancționat cu amendă între 5.000-10.000 lei și ajută și tu la combaterea fenomenului de înmulțire necontrolată a câinilor fără deținător!