De 504 Vizualizari

Cainii Husky ai unui preot din Rodna, vedete internationale!

Ei apar in reclama filmata de celebrul actor Jean Claude Van Damme in Romania

Zilele acestea, celebrul actor Van Damme a filmat o reclama la o bere americana tocmai in Romania, la Balea Lac. In spotul publicitar, alaturi de Van Damme, apar si 5 caini Husky. Acestia apartin preotului romano-catolic Kiss Attila, care slujeste in localitatea Rodna. Animalele se potrivesc ca o manusa cu peisajul. Potrivit bistiteanul.ro, cainii sunt de rasa pura, sunt campioni sau au parinti campioni, participand la cateva competitii internationale de atelaje trase de caini.

Preotul romano-catolic din Rodna, Kiss Attila, caruia ii apartin animalele, are in total 10 caini, cu multi dintre ei participand la concursuri internationale de atelaje.

Cainii au fost insotiti la Balea si de medicul veterinar Dan Moldovan, care s-a asigurat ca totul este in regula cu patrupedele. Acesta a fost destul de secretos cu scenariul spotului si cu rolul cainilor in reclama, insa a declarat ca avut ocazia sa stea de vorba cu celebrul actor, care s-a aratat impresionat de patrupede. Actorul a cerut, de exemplu, gazdelor sale de la Balea Lac, mai multe bucati de piept de pui pentru a hrani cainii campioni.

van damm

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X