Câinii cei mai nedoriți dintr-un adăpost, dorința unei femei cu suflet mare!

Unele animale de companie nu au mereu norocul să își găsească o familie!

O femeie pe nume Leslie s-a deplasat la adăpostul de animale „Asheville Humane Society” din Carolina de Nord şi a întrebat care sunt acei câini care aşteaptă de cel mai mult timp să fie adoptaţi şi care au cea mai mare nevoie de îngrijiri speciale.

Ea le-a promis lui Sam şi lui Brutus că vor avea o familie care îi va iubi şi îi va îngriji.

„Nu ne vine să credem! I l-am prezentat lui Leslie pe Sam. El a avut grave probleme medicale. A stat la noi timp de 6 luni, înainte să fie adoptat şi apoi să fie adus înapoi. Şi pe Brutus care suferă de anxietate severă de separare. El se află în grija noastră de aproape 5 luni, după ce fusese programat pentru eutanasiere”, a fost anunțul făcut pe pagina oficială de Facebook a AHS.

În timp ce Leslie îi transporta pe cei doi câini spre maşina ei, ea le vorbea cu multă blândeţe, ştiind că fiecare îndurase atât de multe greutăţi de-a lungul vieţii.

„Nimeni nu a putut să-şi reţină lacrimile atunci când personalul, membrii consiliului de administraţie şi voluntarii s-au adunat pentru a-şi lua rămas bun de la doi dintre prietenii blănoşi preferaţi”, a scris AHS.

Câinii cei mai nedoriți dintr-un adăpost