Sari la conținut
Home » Câinii buclucași: 7 lucruri adorabil de enervante pe care le fac

Câinii buclucași: 7 lucruri adorabil de enervante pe care le fac

pui de câini; sursă foto: Daily Paws

Fiecare zi este o zi bună pentru a sărbători câinii din viața noastră pentru că sunt atât de adorabili și iubitori. De asemenea, trebuie să luați unele măsuri de precauție și să începeți din timp antrenamentul.

Iată alte câteva lucruri enervante, dar cumva îndrăgite, pe care le poate face câinii. Fii pregătit!

caine tanar

1. Câinii te vor urmări peste tot

Expresia „te urmează ca un cățeluș” există cu un motiv. Trebuie să mergi la baie și vrei puțină intimitate? Mult noroc cu asta. Cățeii caută un lider de haită și știi ceva, amice? Acela ești tu! În primele două luni, obișnuiește-te cu faptul că puiul tău te urmărește 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

2. Totul li se pare un pic prea interesant

Soneriile de la ușă, oamenii, sunetele puternice de la televizor sau chiar și un strănut vă pot trimite cățelul într-o criză de lătrat. Dacă aveți o oglindă pe toată lungimea care atinge podeaua, aveți grijă! Acea oglindă tocmai a devenit atât cel mai bun prieten, cât și cel mai rău dușman al cățelului dumneavoastră.

pui de caine

3. Vor trata totul ca pe o jucărie de mestecat

Jucăria de mestecat preferată a cățelului tău ar putea fi lenjeria intimă pe care ai lăsat-o așezată pe podeaua dormitorului tău. Vei fi uimit de cât de mult vei deveni mai ordonat la câteva săptămâni după ce iei un cățeluș.

Poate fi frustrant, dar, haideți – cât de adorabil este cățelul dumneavoastră cu acea șosetă care îi atârnă din gură și deasupra urechii?

4. Adoră diminețile, oamenii nu prea

A te schimba groggy în somn în zorii zilei este un semnal clar pentru animalul de companie că este timpul să te trezești și să întâmpini ziua. Energia lor de dimineață este de neînțeles chiar și pentru cei mai mari amatori de cafea.

Poate că nu sunteți o persoană matinală, dar văzând cum cățelul dă din coadă cu viteza luminii vă va face să zâmbiți și, eventual, să uitați că este ora 5:30 dimineața.

5. Îți vor transforma patul într-un cufăr cu comori

Dacă ești un părinte care lasă cățelul să intre în patul tău, sunt șanse mari ca acesta să fi lăsat câteva comori găsite acolo pentru tine. Ceea ce trebuie să știi este că patul tău va deveni în curând dulapul de depozitare al cățelului tău.

Este posibil să găsiți lucruri precum jucării de mestecat, dulciuri pe jumătate mâncate și poate chiar câteva perechi de șosete îngropate cu mult sub și între cearșafuri și pături. Vă rugăm să nu le mutați. Acolo este exact locul lor!

6. Câinii fac pipi foarte mult

Cățeii sunt ca niște bebeluși fără scutece. Vor fi momente în care veți simți că cantitatea de pipi care iese din cățelul dumneavoastră sfidează logica. Cățeii vor ieși afară, vor face pipi, apoi vor intra în casă și vor face pipi din nou!

La început, este o idee bună să vă scoateți cățelul afară la fiecare oră și să-l lăsați să adulmece iarba, doar pentru a vedea dacă se simte inspirat să facă pipi. Vă va scuti de o mulțime de înjurături în timp ce vă frecați covoarele la nesfârșit. Aerul proaspăt este bun și pentru tine.

7. Te linge – foarte mult

În teorie, un cățeluș drăguț care te linge pe față, nu ar trebui să fie enervant. Sărutările cățeilor sunt cele mai drăguțe lucruri din toate timpurile. Totuși, lingerea și sărutările non-stop pot obosi chiar și pe cel mai răbdător părinte de animale de companie.

Este posibil să observați că cățelul dumneavoastră vă linge loțiunea de pe mâini sau de pe picioare imediat după ce o aplicați. Iar faptul că tocmai v-ați machiat nu va însemna nimic pentru noul cățeluș.

Cățeilor le place să dea pupături umede de cățeluș toată ziua și toată noaptea. Vor exista momente de frustrare cu noul tău cățeluș. Totuși, acestea vor fi echilibrate cu momente de dragoste pură, bucurie și fericire. Fiecare părinte de câine vă va spune că merită din plin, potrivit dogtime.com.