De 607 Vizualizari

Caini dresati, la 30-40.000 de dolari/bucata!!!

Robert Dye (30d e ani) si Leedor Borlant (25 de ani) sunt doi dintre cei mai cunoscuti dresori de caini nu doar din Marea Britanie, ci din intreaga lume. Cei doi tineri transforma cainii in adevarati bodyguarzi pentru stapanii si locuintele lor.

Cainii sunt adusi celor doi dresori, din intreaga lume si sunt antrenati ani de zile pentru a sfasia pe oricine reprezinta un pericol pentru stapanii lor. Si nu va inchipuiti ca se lucreaza cu niste monstri! Animalele sunt foarte jucause si pasnice in compania copiilor, a familiei sau prietenilor. Dar devin extrem de violenti cu hotii sau cu atacatorii!

Clientii celor doi dresori sunt persoane publice, demnitari, fotbalisti, oameni cu bani, dar care sunt foarte expusi, care ar putea deveni tinta unor jafuri, atacuri sau rapiri.

Un exemplar dresat de Robert si Leedor costa zeci de mii de euro. Dobermanul din filmuletul de mai jos, antrenat de cei doi specialisti, are un pret de peste 30.000 de euro.

Un singur comentariu

  1. Iluminat public spune:

    Suma asta e cat scolirea unui student. Deci m-as astepta ca animalul sa fie capabil de calcul integral dupa dresura.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X