De 359 Vizualizari

Cainele premierului israelian a muscat cativa vizitatori „politici”

Cainele adoptat recent de prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu,  a muscat doi vizitatori la un eveniment desfasurat ieri, intre care sotul ministrului adjunct de externe, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

La ceremonia de aprindere a luminilor de Hanuka, una dintre cele mai importante sarbatori ebraice, Kaiya, in varsta de 10 ani, de rasa mixta, si-a infipt coltii si intr-un membru al parlamentului din partidul Likud al lui Netanyahu.

Un membru al Knessetului, Sharren Haskel, asistenta medicala veterinara, a minimalizat incidentul, declarand la postul de radio al armatei ca a fost „neimportant”.

Cainele a fost luat de fiul lui Netanyahu de la un adapost la inceputul acestui an. Prim-ministrul a postat o imagine pe Twitter in luna august indemnandu-i pe iubitorii de animale sa adopte caini adulti. „Nu veti regreta!”, dadea el asigurari.

Kaiya a intalnit mai multi demnitari, inclusiv pe secretarul american de stat, John Kerry, care se crede ca a scapat nevatamat, scrie cu umor Reuters.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X