Sari la conținut
Home » Câinele Ozzy s-a reunit cu stăpâna sa. Mobilizarea oamenilor a fost incredibilă!

Câinele Ozzy s-a reunit cu stăpâna sa. Mobilizarea oamenilor a fost incredibilă!

Câinele Ozzy s-a reunit cu stăpâna sa.

Câinele Ozzy s-a reunit cu stăpâna sa. Ozzy, un cățel din rasa Beagle, care a dispărut în județul Brașov, a fost găsit în urma unei impresionante mobilizări a comunității. Timp de cinci zile, căutările pentru Ozzy au inclus utilizarea dronelor și implicarea salvatorilor montani, conform digi24.ro.

Ozzy are șase ani și s-a rătăcit în Munții Bucegi, în apropierea refugiului Țigănești. Stăpâna sa a lipit afișe în zonă și a cerut ajutor pe rețelele sociale pentru a-l găsi.

Câinele Ozzy s-a reunit cu stăpâna sa.

Zeci de oameni sensibili la povestea lui Ozzy, care avea probleme de sănătate și trebuia să primească medicamente, s-au unit pentru a-l căuta.

,,Am realizat că fiecare dintre noi poate aduce un mic efort pentru a o ajuta pe Simona să-și găsească câinele. Așa că eu și prietenul meu am decis să refacem traseul pe care Ozzy a fost pierdut,” a spus o tânără.

,,Am întâlnit-o pe Simona seara, când începea să se înnopteze. Ea urca singură, iar asta m-a emoționat profund. Stătea singură pe munte, în timp ce noi toți coborâm. Ea urca să-l caute și să-l aștepte, sperând că poate apare în zonă”, a adăugat o altă femeie.

Ozzy a fost căutat cu drone

,,M-au impresionat oamenii care și-au luat concediu pentru a merge cu mine în munte, cei care au alergat un ultra maraton doar pentru a-l căuta pe Ozzy, cei care s-au oferit să facă schimb de ture și să se trezească la 6 dimineața pentru a urca și a căuta.

Oamenii m-au sunat pentru a mă întreba dacă am loc unde să dorm, dacă am ce să mănânc, dacă au cum să mă ajute”, a declarat Simona Dumitru.

Ozzy a fost căutat inclusiv cu ajutorul dronelor și cu sprijinul salvamontiștilor.

,,Câinele a fost căutat pe traseul către Cabana Diham Mălăiești și Refugiul Țigănești, dar nu a fost găsit. Sâmbătă dimineața, a fost văzut în zona Cabanei Mălăiești, iar cei din zonă au încercat să-l prindă, dar, probabil fiind foarte speriat, nu au reușit”, a precizat Răzvan Iancu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râșnov.

În cele din urmă, impresionanta mobilizare a avut succes, iar Ozzy a fost găsit de salvatorii montani în zona Bran. După cinci zile de căutări, cățelul s-a reunit cu stăpâna sa, potrivit observatorulph.ro.