393 Vizualizari

Câinele lui Balotelli are cont pe Twitter!

Fotbalistul Mario Balotelli este nedespărțit de animalul său de companie.

Andrei Călin

Italianul Mario Balotelli, jucătorul echipei AC Milan, este cunoscut pentru excentricitățile cu care își pigmentează viața extra-sportivă. Pe lângă petreceri, mașini luxoase și femei frumoase, jucătorul celor de la AC Milan este pasionat și de animale. Cel mai bun prieten al lui Balotelli este câinele său, Lucky, un labrador în vârstă de 4 ani. Mario ține atât de mult la el, încât i-a făcut cont pe Twitter și își ocupă destul timp cu această activitate. „Numele meu este Lucky. Sunt animal de companie și prieten al lui Mario Balotelli”, scrie pe contul câțelului.

În 2010, atunci când a ajuns în Anglia, La Manchester City, atacantul a așteptat 6 luni pentru a-și putea aduce câinele din Italia în Anglia. „Era terminat. Mă suna și îmi spunea că vrea să vorbească la telefon cu Lucky”, a povestit un amic al lui Balotelli. În timpul Campionatului European de anul trecut, fotbalistul și-a lăsat câinele în compania unui prieten, iar misiunea acestuia era să-i trimită zilnic înregistrări cu Lucky.  

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X