Sari la conținut
Home » Câinele își salvează proprietarul după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări!

Câinele își salvează proprietarul după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări!

  • de

Câinele își salvează proprietarul după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări!

Incendiul a avut loc în Carolina de Sud!

Loialitatea nu are limite pentru un câine din Carolina de Sud! Pe nume Curly, el a reușit să facă un gest cu totul impresionant pentru proprietarul său Brian Rand.

Potrivit thedodo.com, Brian spune că viaţa lui s-ar fi încheiat într-un mod tragic dacă nu ar fi fost decizia eroică şi curajoasă a lui Curly de a-l salva.

Brian, un veteran al războiului din Vietnam, dormea ​​profund când casa lui a fost cuprinsă de flăcări în miezul nopţii. În timp ce flăcările se ridicau vertiginos peste casă, Curly a fugit înăuntru pentru a-l trezi pe Brian. Câinele loial a refuzat să-şi părăsească stăpânul, chiar şi atunci când camera s-a umplut de un fum negru, sufocant. Curly a continuat să-l împungă pe Brian cu botul până când, în cele din urmă, bărbatul s-a trezit.

Era aproape dimineaţă când Brian s-a trezit şi şi-a dat seama de pericolul în care se afla. L-a prins pe Curly de zgardă şi a reuşit să iasă chiar înainte ca acoperişul să se prăbuşească. A sunat la pompieri, dar casa lui arsese deja în mare parte. A reuşit să-şi recupereze doar câteva medalii.

Brian crede că nu ar fi supravieţuit dacă nu ar fi fost acolo Curly să-l trezească. Din păcate, a pierdut aproape totul în acest tragic incendiu, dar e împăcat că el şi îngerul său salvator sunt teferi şi nevătămaţi.

Videoclipul următor expune mai bine povestea impresionantă prin care au trecut Brian și Curly.