De 2487 Vizualizari

Cainele erou Max a fost inmormantat!

"Camarad, prieten, erou...

 

Max a fost pentru toti militarii un partener de nadejde, care si-a riscat viata pentru cea a colegilor lui, in caldurile toride si praful afgan.

Astazi, insa, camarazii cainelui-erou Max, militarii Grupului 2 EOD, i-au adus un ultim onor, pe o vreme rece si ploaioasa, de parca si cerul ar fi plans pentru el…

foto2

„A fost partenerul meu de lupta si prietenul meu cel mai bun. Va ramane mereu in sufletul meu. Ramas bun, prieten drag!”, a transmis plutonier major Valentin Rosioara.

„Ramas bun, camarade!” – au transmis pe pagina de Facebook – Fortele Terestre Romane.

foto1

Corina Vintan si Victor Haman au publicat, pe Facebook, cateva imagini de la inmormantare.

foto3

Max, cainele erou al Armatei Romane a murit la 6 ani, dupa ce s-a luptat cu o boala grava – dirofilarioza. Cainele a avut de doua ori misiuni in Afganistan si era special antrenat pentru depistarea minelor si dispozitivelor explozibile artizanale. Dupa ce s-a imbolnavit, cei pe care i-a slujit au decis eutanasierea lui, insa o iubitoare de animale l-a salvat, luandu-l acasa si avand grija de el pana in utima clipa de viata a animalului.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X