Sari la conținut
Home » Câine sau pisică? Puiul a devenit o adevărată celebritate pe internet datorită trăsăturilor sale unice

Câine sau pisică? Puiul a devenit o adevărată celebritate pe internet datorită trăsăturilor sale unice

Câine sau pisică? Puiul a devenit o adevărată celebritate pe internet datorită trăsăturilor sale unice.

Imagini absolut superbe cu un animal de companie special!

Dúi, un animal de companie cu totul deosebit! El pare un hibrid între câine și pisică, devenind o combinație uimitoare între tot ceea ce este mai frumos din aceste specii.

„Raton”, tradus din vietnameză, animăluțul locuieşte în Hanoi, capitala Vietnamului. Are cap de „câine”, în timp ce corpul său seamănă cu cel al unei pisici.

Potrivit thedodo.com, rasă este originară din Vietnam şi este deţinută în mod obişnuit de locuitorii din partea de nord a ţării. Într-un interviu acordat site-ului Bored Panda, Hai Anh şi Tuan, proprietarii patrupedului, au spus că nu sunt siguri de rasa exactă a lui Dúi, spunând că „este un amestec dintr-o rasă nativă de câine şi un câine cu picioare scurte numit Dingo”.

Căţelul a devenit o celebritate pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, datorită aspectului său unic. Internauţii bănuiesc că Dúi poate fi un câine H’mong.

Potrivit portalului Asia Life Magazine, aceştia sunt consideraţi câini de vânătoare şi de pază excelenţi, precum şi o rasă incredibil de socială care se înţelege cu copiii şi alte animale.

„Sunt animale foarte loiale şi drăguţe, bune cu copiii, foarte prietenoase!”

Câine sau pisică?