Sari la conținut
Home » CADOU pentru Putin. Ruşii pot alege numele noului cățel

CADOU pentru Putin. Ruşii pot alege numele noului cățel

CADOU pentru Putin. Oficialul rus a primit cadou un ciobănesc bulgar de la omologul său bulgar, Boiko Borisov, în timpul vizitei sale în Bulgaria de la finele săptămânii trecute, iar cetăţenii ruși pot propune un nume pentru noul câine al premierului Rusiei, Vladimir Putin.
Doritorii să-l ajute pe Putin la alegerea unui nume pentru căţel îşi pot trimite propunerile pe site-ul oficial al premierului Rusiei. Ei trebuie să intre la secţiunea „Scrie o scrisoare premierului”, după care să selecteze în meniu secţiunea 23 „Propuneţi un nume pentru noul câine al premierului”, potrivit unui anunţ făcut pe pagina de internet a şefului guvernului rus.
Noul animal de companie al președintelui a trecut prin carantină şi este perfect sănătos. Acesta se află, deocamdată, la Novo-Ogarevo. Puiul de ciobănesc bulgar nu a făcut cunoştinţă cu celălalt câine al premierului rus, un labrador negru pe nume Koni, în vârstă de 11 ani.
„Este important modul în care vor relaţiona cei doi câini”, au declarat reprezentanţii Biroului de Presă al guvernului de la Moscova.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂȘI:

Un Akita Inu pentru Vladimir Putin

Un Akita Inu pentru Vladimir Putin
05 Dec, 2016 la 4:00 pmModifica

O fata i-a cerut lui Vladimir Putin un caine

L-a primit?

O fata i-a cerut lui Vladimir Putin un caine
07 Mar, 2016 la 10:34 amModifica

Vladimir Putin NU a vrut sa o sperie pe Angela Merkel cu cainele sau

Vladimir Putin NU a vrut sa o sperie pe Angela Merkel cu cainele sau
12 Ian, 2016 la 9:00 amModifica