De 121 Vizualizari

Buna ziua

Am un pui de pisica de 4 saptamani aproape ,mascul,nu este de rasa,luata de pe internet.I-am dat lapte pentru cafea (din acela cu 10%grasime)cu seringa doarece nu mananca singur ,pe urma i-am dat lapte praf pt pui de la pet shop cu taurina.De 2 zile are scaun moale ,iar de o zi scaun moale cu sange.Este vioi si mananca foarte bine.Ce as putea face?E normal?

Raspunsul veterinarului:

La varsta ei e greu de diagnosticat. Aveti nevoie de analize de laborator ( fecale). Poate fi vorba de o suprainfestare cu paraziti, o rana interna sau un virus stomacal. Ca si la om, prezenta sangelui arata ca situatia necesita urgent un drum la veterinar!

Si nu mai achizitionati animale de pe internet! Cand dati bani pe un animal asigurati-va ca are ACTE, Pedigree (daca nu are, inseamna ca nu e de rasa). La 4 saptamani e inadmisibil sa desparti un pui de mama sa. Sistemul imunitar nu este format si e expus unor pericole majore.

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X