Sari la conținut
Home » Bucuria unui cățel salvat de polițiști! Patrupedul nu încetează să le mulțumească oamenilor legii

Bucuria unui cățel salvat de polițiști! Patrupedul nu încetează să le mulțumească oamenilor legii

Bucuria unui cățel salvat de polițiști! Patrupedul nu încetează să le mulțumească polițiștilor.

Polițiștii spanioli s-au confruntat cu o situație mai puțin obișnuită!

Povestea următoare prezintă un caz cu totul deosebit, arătându-ne din nou faptul că, indiferent cât de crudă poate fi soarta câteodată, ajutorul unor oameni cu suflet mare poate face diferența.

Animalul se afla într-o stare disperată, sleit de puteri după ce a încercat toată noaptea să iasă la suprafaţă.

În Almeria, Spania, un câine a fost salvat în mod miraculos de către agenţii Guardia Civil. Proprietarul unei ferme din zonă a observat că un animal ajunsese într-un rezervor pentru irigaţii şi nu mai putea ieşi.

Bărbatul a chemat poliţia locală să intervină de urgenţă!

Patrupedul alunecase în apă cu doar câteva ore înainte, şi nu se putea salva de unul singur. Dacă poliţiştii nu ar fi sosit la timp, cu siguranţă s-ar fi înecat.

În cele din urmă, un palet de lemn a fost folosit pe post de plută şi de targă. Prima încercare a eşuat deoarece cablul de care a fost ataşat paletul s-a rupt. Un ofiţer de poliţie a trebuit apoi să tragă platforma şi câinele cu mâinile goale.

Bucuria unui cățel salvat

„Pentru a servi şi proteja, indiferent de specie”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a sediului de poliție local.

Bucuria unui cățel salvat!

Ofiţerii au reuşit în cele din urmă să-l salveze în condiţii de siguranţă. În ciuda faptului că era epuizat, înfometat şi speriat, animalul nu contenea în a le mulţumi salvatorilor.