Sari la conținut
Home » Bucuria unui cățel care simte că va fi adoptat! Videoclip adorabil cu patrupedul norocos

Bucuria unui cățel care simte că va fi adoptat! Videoclip adorabil cu patrupedul norocos

  • de

Bucuria unui cățel care simte că va fi adoptat! Videoclip adorabil cu patrupedul norocos.

Patrupedul va avea în sfârșit o familie!

Următorul patruped este protagonistul principal într-o frumoasă poveste de adopție, asta după ce o familie a decis să îi schimbe total viața. Adorabilul căţeluş nu şi-a putut stăpâni bucuria când a aflat că şi-a găsit în sfârşit o nouă casă.

Pe nume „Nariz de Corazón”, patrupedul a simțit că va face parte dintr-o nouă familie, iar acest lucru l-a făcut să fie extrem de expresiv.

Animalele de companie ajunse la adăposturi au avut ghinionul să treacă printr-o serie de traume, fiind abandonate și lăsate să trăiască pe cont propriu.

Povestea „Nasului inimii” a captivat sute de oameni pe reţelele de socializare după publicarea unui videoclip care ne arată cum acest căţeluş îşi ia rămas bun de la îngrijitorii săi din adăpost, fiind extrem de nerăbdător să-şi vadă noua casă.

După ce proaspăta sa mamă l-a ales pe el, şi nu pe un altul pentru adopţie, nici că a putut fi mai mulţumit.

A continuat să dea energic din coadă şi s-a agăţat cu nerăbdare de recepţie de parcă s-ar fi grăbit să semneze toate documentele pentru a ieşi rapid cu noua sa familie.

Bucuria unui cățel

„Ai fost adoptat, îmi va fi dor de tine!”, a spus managerul centrului şi, după spusele ei, răspunsul căţeluşului a fost un zâmbet de neuitat.

De acum înainte, cățelul va avea numai motive de bucurie, iar cu siguranță noua familie îi va oferi toate condițiile.