Bucuria unui cățel atunci când simte că va fi adoptat! Patrupedul va avea o familie.

O nouă viață pentru un cățel dintr-un adăpost!

Următorul cățeluș adorabil nu şi-a putut stăpâni bucuria când a aflat că şi-a găsit în sfârşit o nouă casă. Adoptarea unui căţeluş este întotdeauna un motiv special pentru a sărbători, iar acest patruped ştie asta prea bine. Zilele triste din adăpostul pentru animale au apus, iar de acum înainte, o nouă viață plină de iubire va înlocui orice tristețe.

Sarcina personalului centrului nu este una uşoară, toţi concentrându-şi eforturile în direcţia de a-i ajuta să depăşească orice consecinţe sau răni. Odată ce aceste animale sunt complet reabilitate, centrul le caută o familie care le oferă posibilitatea de a avea o viaţă liniştită şi fericită.

Publicarea unui videoclip care ne arată cum acest căţeluş îşi ia rămas bun de la îngrijitorii săi din adăpost, fiind extrem de nerăbdător să-şi vadă noua casă, a impresionat pe toată lumea.

După ce proaspăta sa mamă l-a ales pe el, şi nu pe un altul pentru adopţie, patrupedul a devenit cel mai fericit. În imagini se poate observa cum patrupedul își ia rămas bun de la voluntarii adăpostului, dând energic din coadă.

Bucuria unui cățel atunci când simte că va fi adoptat