Sari la conținut
Home » Bucuria unui bărbat atunci când își regăsește câinele pierdut! Locul în care era ascuns patrupedul

Bucuria unui bărbat atunci când își regăsește câinele pierdut! Locul în care era ascuns patrupedul

  • de

Bucuria unui bărbat atunci când își regăsește câinele pierdut! Locul în care era ascuns patrupedul.

O plimbare obișnuită a dus la dispariția cățelului favorit!

Pentru Alan Whitton, un bărbat în vârstă de 49 de ani din Redbridge, Marea Britanie, patrupedul recent adoptat pe nume Mitzi reprezintă cel mai bun prieten al său! Din păcate însă, într-o dimineață obișnuită, plimbarea celor doi avea să transforme totul într-o adevărată tragedie.

Potrivit thedodo.com, totul s-a întâmplat atunci când Mitzi a dispărut de lângă Alan, spre disperarea acestuia. Hotărât să găsească cățelul cu orice preț, acesta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care își ruga toți prietenii, cunoscuții și iubitorii de animale să îl ajute să găsească câinele.

În ciuda căutărilor intensive, toate urmele câinelui se pierduseră. După două zile fără Mitzi, Alan a început să-şi piardă speranţa de a-l mai găsi.

Tocmai în acele momente a primit un telefon de la un bărbat care-şi observase câinele adulmecând în permanenţă o zonă în jurul unei vizuini de vulpe.

Alan s-a repezit apoi la locul cu pricina şi a început să-l strige pe Mitzi şi să-i atragă atenţia cu jucăriile sale. Căţeluşul a dat câteva semne ale prezenţei şi, în acel moment, Alan şi ceilalţi care veniseră la faţa locului au început să sape.

Momentul în care Alan şi-a putut îmbrăţişa din nou prietenul cu patru picioare a fost surprins într-un videoclip, iar reacţia bărbatului este una dintre cele mai emoţionante.

Bucuria unui bărbat!