Bucuria resimțită de o cățelușă după ce a fost salvată de pe stradă!

Nimeni nu se aștepta ca o cățelușă să își arate recunoștința într-un asemenea fel!

Traiul de zi cu zi pe stradă le pune o mulțime de dificultăți animalelor noastre de companie, iar din păcate, numărul acestora este într-o continuă creștere. Povestea următoare o are în centrul atenției pe Reba, o cățelușă care avea să primească o nouă șansă la viață, mulțumită unei tinere cu suflet mare.

Kris Lenker se afla în maşină împreună cu prietenul ei, când a văzut un câine mic şi slab tremurând. Chiar dacă nu este obișnuită cu astfel de imagini, tânăra a decis să oprească și să se îndrepte spre bietul animal.

După câteva minute de ezitare, căţeluşa a îmbrăţişat-o pe Kris şi nu a mai părăsit-o niciodată, simţindu-se în cele din urmă în siguranţă.

„Era îngrozită, dar mi-am dat seama că are încredere în mine… Se pare că ne-am întâlnit dintr-un motiv. La scurt timp după ce câinele a urcat în maşină, comportamentul lui s-a schimbat. Parcă ar fi ştiut că în sfârşit este în siguranţă.” – povesteşte Kris.

Reba, aşa cum a fost numită de cei doi tineri, s-a simţit imediat confortabil în noua sa casă, în sfârşit departe de viaţa periculoasă de pe străzi unde slăbită şi înfometată trebuia să îndure temperaturile scăzute ale iernii.

cățelușă
cățelușă
cățelușă
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da