Sari la conținut
Home » Bucuria resimțită de o cățelușă după ce a fost salvată de pe stradă!

Bucuria resimțită de o cățelușă după ce a fost salvată de pe stradă!

  • de
cățelușă

Bucuria resimțită de o cățelușă după ce a fost salvată de pe stradă!

Nimeni nu se aștepta ca o cățelușă să își arate recunoștința într-un asemenea fel!

Traiul de zi cu zi pe stradă le pune o mulțime de dificultăți animalelor noastre de companie, iar din păcate, numărul acestora este într-o continuă creștere. Povestea următoare o are în centrul atenției pe Reba, o cățelușă care avea să primească o nouă șansă la viață, mulțumită unei tinere cu suflet mare.

Kris Lenker se afla în maşină împreună cu prietenul ei, când a văzut un câine mic şi slab tremurând. Chiar dacă nu este obișnuită cu astfel de imagini, tânăra a decis să oprească și să se îndrepte spre bietul animal.

După câteva minute de ezitare, căţeluşa a îmbrăţişat-o pe Kris şi nu a mai părăsit-o niciodată, simţindu-se în cele din urmă în siguranţă.

„Era îngrozită, dar mi-am dat seama că are încredere în mine… Se pare că ne-am întâlnit dintr-un motiv. La scurt timp după ce câinele a urcat în maşină, comportamentul lui s-a schimbat. Parcă ar fi ştiut că în sfârşit este în siguranţă.” – povesteşte Kris.

Reba, aşa cum a fost numită de cei doi tineri, s-a simţit imediat confortabil în noua sa casă, în sfârşit departe de viaţa periculoasă de pe străzi unde slăbită şi înfometată trebuia să îndure temperaturile scăzute ale iernii.

cățelușă
cățelușă
cățelușă